Η SanaaTaleb από το Μαρόκο, για να διαμαρτυρηθεί για την τρίμηνη παράταση της κράτησής της, απείχε από το συσσίτιο στο Κέντρο Κράτησης Ελληνικού από το Σάββατο 31-10. Την Πέμπτη το μεσημέρι, έκτη μέρα της αποχής συσσιτίου,  η Τάλεμπ επικοινωνεί με συντρόφισσα και της λέει ότι είναι πολύ χαρούμενη γιατί πρόκειται να την απελευθερώσουν. Μια συγκρατούμενή της όμως, μας ενημερώνει ότι η Τάλεμπ έφυγε από το κέντρο κράτησης με περιπολικό και με χειροπέδες στα χέρια. Προσπαθούσαμε επί ώρες να εντοπίσουμε πού βρίσκεται. Οι συγκρατούμενές της μας ειδοποίησαν ότι εμφανίστηκε στο Ελληνικό γεμάτη αίματα και με σκισμένα ρούχα. Τελικά μάθαμε ότι την είχαν πάει στο αεροδρόμιο των Σπάτων για απέλαση κι  εκείνη αντιστάθηκε. Παρά τη βία που της ασκήθηκε, η Τάλεμπ δεν υπέκυψε κι είναι ακόμα εδώ. 

Οι μπάτσοι τής έχουν φορτώσει αντίσταση, απείθεια κι άλλες, συνήθεις κατηγορίες. Η Τάλεμπ δεν μασάει και σ υ ν ε χ ί ζ ε ι  την αποχή συσσιτίου. 

Αλληλέγγυες και αλληλέγγυοι θα είναι κοντά της στα δικαστήρια. 

 

ΚΑΛΕΣΜΑ : Δευτέρα 9 το πρωί  στην Ευελπίδων, Κτίριο 2 ( Β' Αυτόφωρο μονομελές) 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License