Εκατοντάδες μέλη της ΚΚΚ,γερουσιαστές,δήμαρχοι,μπάτσοι στην φόρα από τους Anonymous

Εκατοντάδες μέλη της ΚΚΚ,γερουσιαστές,δήμαρχοι,μπάτσοι στην φόρα από τους Anonymous

      Εκατοντάδες μέλη της ΚΚΚ,γερουσιαστές,δήμαρχοι,μπάτσοι στην φόρα από τους Anonymous

 

Αρκετοί διακεκριμένοι αμερικανοί γερουσιαστές και δήμαρχοι έχουν αποκαλυφθεί ως μέλη της κου κλουξ κλαν και άλλων ρατσιστικών ομάδων  από τους  Anonymous και η ομάδα διαθέτει πολύ περισσότερα στοιχεία που επεξεργάζεται και θα αποκαλύψει μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, μπάτσους και πολιτικούς πάνω από 1000 μέλη της μισητής ΚΚΚ.

Τα πρώτα ονόματα:

http://pastebin.com/Yh2muT9r

Aμερικανοί γερουσιαστές

Thom Tillis (R-N.C.)

 John Cornyn (R-Tx.)

 Dan Coats (R-In.)

 Johnny Isakson (R-Ga.)

Δήμαρχοι

Madeline Rogero - Knoxville, Tennessee

Jim Gray – Lexington, Kentucky

Paul D. Fraim - Norfolk, Virginia

Kent Guinn - Ocala, Florida

Ο Thom Tillis ο οποίος αναφέρεται ως υψηλόβαθμο μέλος της ΚΚΚ ήταν ομιλητής στην βουλή της βόρειας Καρολίνας  πριν εκλεγεί στη 2014.Ήταν πίσω από την εφαρμογή πολλών ακροδεξιών πολιτικών συμπεριλαμβανομένων των νόμων ID-(https://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Voter_ID_laws_in_the_United_States&prev=search), περικοπών στην δημόσια εκπαίδευση,  περιορισμοί σχετικά με τις αμβλώσεις, αυξήσεις φόρων για τα χαμηλά εισοδήματα και φορολογικές περικοπές για τους πλούσιους κτλ. Όλα αυτά συνδέονται με το φυλετικό μίσος της αισχρής οργάνωσης πχ στους νόμους για ψηφοφορία μπορείτε να διαβάσετε πιο προσεχτικά στο {30}- wikipedia παραπάνω. Ο  John Cornyn που αναφέρεται κι αυτός ως ένα από τα υψηλόβαθμα μέλη της ΚΚΚ είναι ένα από τα ισχυρότερα μέλη της γερουσίας τώρα, υπηρετώντας ακροδεξιά λόμπι. Ο Johnny Isakson ήταν γερουσιαστής των ΗΠΑ για τη γεωργία στο 6ο Κογκρέσο μεταξύ των ετών 1999 και 2005.Σήμερα είναι ανώτατος γερουσιαστής των ΗΠΑ  και ετοιμάζεται για την επανεκλογή του το 2016. Ο Dan Coats είναι κι αυτός ανώτατος γερουσιαστής κι αναφέρεται ως υψηλόβαθμο μέλος της ΚΚΚ.Αρκετοί έχουν βγει και διαψεύσει όπως ο δήμαρχος Jim Gray που επικαλείται την ανοιχτή παραδοχή του ότι είναι gay αλλά συνδέονται όλοι με ακροδεξιές πολιτικές και άμεσους οι έμμεσους φυλετικούς διαχωρισμούς.

Τα επόμενα :

http://pastebin.com/QbH1566i

Όλο το χακάρισμα-επεξεργασία στοιχείων που ονομάζεται “Operation”KKK

http://pastebin.com/wbvP95wg

Υπάρχουν αρκετές πηγές και στα social media που η ομάδα των Anonymous έχει ανακοινώσει επίσημα @Operation_KKK, @encrypted_six, @Anon6k, @AnonInside και  @Anonyopnews αλλά κατά την προσωπική μου άποψη θέλει προσοχή.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License