ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΧΑΝΙΑ

Περίληψη

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όσο και αν προσπάθησε να μας πείσει ότι είναι η ‘’ελπίδα’’ που έρχεται, χρειάστηκε λιγότερο από ένα χρόνο και δύο εκλογικά πανηγυράκια για να φανερώσει ακόμα και στους πιο αφελείς τον πραγματικό της πρόσωπο. Ότι αποτελεί δηλαδή πιστό στυλωβάτη της πολιτικής της ανέχειας της επαιτείας και του θανάτου. Μιας πολιτικής που μετουσιώνει την αξία της ανθρώπινης ζωής σε αριθμούς που θα αναζογοωνήσουν το διεθνές και ντόπιο κεφάλαιο και θα δώσουν το φιλί της ζωής στον καπιταλιστικό σύστημα.

Είναι προφανές ότι αν ένα ακόμα μνημόνιο εφαρμοζόταν από τις παραδοσιακές αστικές δυνάμεις (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) θα επέφερε μαζικότερους και εντονότερους κοινωνικούς αγώνες. Σε αντίθεση με τον σύριζα που ενσωμάτωσε τα ρεφορμιστικά κομμάτια του κινήματος αδρανοποιώντας τα πλήρως , εν αναμονή της ΄΄σκληρής διαπραγμάτευσης’’. Στήνοντας κώλο εν συνεχεία στην υπερεθνική οικονομική και πολιτική ελίτ παρουσιάζοντας το ως αναγκαίο κακό.

Η πενταετής και πλέον καραμέλα της κυρίαρχης προπαγάνδας για σταθερότητα-ανάπτυξη- επενδύσεις είναι το σύγχρονο μαφιόζικο νταβατζιλίκι  που επιβάλλεται από τους ισχυρούς στους καταπιεσμένους. Αυτό σήμερα μετουσιώνεται σε αύξηση του ΦΠΑ σε βασικά ήδη πρώτης ανάγκης, εκθετικά αυξανόμενη ανεργία, έναρξη της διαδικασίας είσπραξης του ΕΝΦΙΑ, περεταίρω μειώσεις των χαμηλών συντάξεων, πλειστηριασμους πρώτης κατοικίας, ιδιωτικοποιήσεις φυσικών και δημόσιων αγαθών.

Σε αυτό λοιπόν το ψηφιδωτό της παράνοιας όπου ο κόσμος τους μυρίζει περισσότερο από οποτεδήποτε άλλοτε ανθρώπινη σάρκα,που η ελπίδα ξεβράζεται κάπου στο Αιγαίο μαζί με τα νεκρά κορμιά των μεταναστών,που οι αυτοκτονίες αυξάνονται εκθετικά μέρα με την μέρα, όπου υψώνονται φράχτες και χτίζονται λευκά κελιά,που η ρουφιανιά γίνεται τρόπος ζωής εμείς επιλέγουμε συνειδητά να απέχουμε. Επιλέγουμε την φωτιά και το τσεκούρι.

Αναλαμβάνουνε την ευθύνη για τους εμπρησμούς :

Ενός οχήματος της επιθεώρησης εργασίας στην οδό ξανθουδίδου τα ξημερώματα της Κυριακής 1/11 λίγες ώρες πριν πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του μουσείου του Ελ.Βενιζέλου από τον πρόεδρο της μπασταρδοκρατίας Παυλόπουλο.

Ενός οχήματος της δημοτικής αστυνομίας δίπλα στο δημαρχείο του δήμου Ακρωτηρίου τα ξημερώματα της Πέμπτης 5/11.

ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΡΟΘΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΛΕΙΣΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ. ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΥΝΑΜΗ

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΟΠΛΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΙΝΕΤΑΙ……

Υ.Γ :  Όσο για τα καλοβολεμένα τσουτσέκια  του εργατικού κέντρου Χανίων που έσπευσαν να καταγγείλλουν τον εμπρησμό του οχήματος της επιθεώρησης εργασίας,  να τους υπενθυμίσουμε ότι η ιστορία έχει την τάση να ξερνάει αυτούς που υπονομεύουν και καπηλεύονται τους εργατικούς και χειραφετικούς αγώνες. Για αυτό ας βγάλουν το σκασμό μια για πάντα.

                                                                                                                         

                                                                                                                           ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License