Για την επίθεση στην κατάληψη έπαυλης Κουβέλου


  Στις  9/11/15 Δευτέρα ξημερώματα η κατάληψη  έπαυλης  Κουβέλου  δέχεται  βομβιστική επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό μεγάλης  ισχύος , τοποθετημένος σε τέτοιο  σημείο που έθεσε σε κίνδυνο  περαστικούς και  γείτονες. Η κατάληψη Κουβέλου εδώ και καιρό έχει ενοχλήσει  τους  παρακρατικούς , φασίστες και  χρυσαυγίτες ( γι’ αυτό το λόγο έχει δεχτεί και άλλες επιθέσεις , εμπρησμός το 2011, επίθεση χρυσαυγιτών 1/8/2014) με τις δυναμικές και τις μαχητικές κινήσεις ενάντια στον φασισμό και στον ρατσισμό.

  Στους δρόμους του Αμαρουσίου οι σύντροφοι έχουν επικρατήσει, έτσι το μόνο που έμεινε σε κάθε λογής φασιστοειδή είναι τυφλές επιθέσεις στα ντουβάρια της κατάληψης. Τέτοιου είδους επιθέσεις δε μπορούν με κανένα τρόπο να κάμψουν την δυναμική διάθεση τόσο των συντρόφων της κατάληψης Κουβέλου, όσο και όλων των αντιφασιστών να συντρίψουν τον φασισμό σε κάθε γειτονιά.

  Ως Κ*ΒΟΞ εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συντρόφους της κατάληψης Κουβέλου, είμαστε και θα είμαστε δίπλα τους όποτε χρειαστεί.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Κ*ΒΟΞ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License