Νοέμβριος 2015: όσα θα θέλατε να μάθετε για το προσφυγικό (video)

Όλα όσα θέλατε να μάθετε για το προσφυγικό σε ένα βίντεο 14′

   Νοέμβριος 2015: όσα θα θέλατε να μάθετε για το προσφυγικό (video)

Όλα όσα θέλατε να μάθετε για το προσφυγικό σε ένα βίντεο 14′ Απ’το Αφγανιστάν και το Ιράκ, μέχρι τη Συρία, οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι, η Ευρώπη-φρούριο της πολιτικής της αποτροπής και όχι μόνο. Η διαχείριση των προσφυγικών ροών, η ανύπαρκτη κρατική μέριμνα, ο ρόλος της εκκλησίας, τα ισλαμοφοβικά ψέματα της προπαγάνδας των φασιστο-ακροδεξιών, η καταστολή αλλά και το τεράστιο διεθνές κίνημα αλληλεγγύης.

https://youtu.be/XZwDze-_BEM

Μουσική επένδυση: Electric Litany – Tear Godspeed You! Black Emperor – Peasantry or “Light! Indide Of Light!” Το βίντεο φτιάχτηκε με πρωτοβουλία μελών του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και της Κίνησης «Απελάστε το Ρατσισμό».

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License