για την επίθεση στην Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου

Ανακοίνωση Αλληλεγγύης στην ΚΕΚ Τη Δευτέρα 9/11 στις 5.30 π.μ. εξερράγη εκρηκτική ύλη μεγάλης ισχύος η οποία είχε τοποθετηθεί στην εξώπορτα της Κατάληψης Έπαυλης Κουβέλου στο Μαρούσι.

Ανακοίνωση αλληλεγγύης στην Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου

Τη Δευτέρα 9/11 στις 5.30 π.μ. εξερράγη εκρηκτική ύλη μεγάλης ισχύος η οποία είχε τοποθετηθεί στην εξώπορτα της Κατάληψης Έπαυλης Κουβέλου στο Μαρούσι. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν μεγάλες υλικές ζημιές στα γύρω κτήρια και στην κεντρική είσοδο της κατάληψης.

Από τη δική μας πλευρά δεν περιμένουμε ούτε την ανάληψη ευθύνης ούτε τα σαϊνια του κράτους να μας υποδείξουν τον ένοχο. Όπως έχουμε ξαναπεί αυτόν τον αναγνωρίζουμε από μακριά. Τον έχουμε βρει μπροστά μας πολλές φορές, καθώς τον έχουμε αντιμετωπίσει σε πολλαπλά μέτωπα, στους καθημερινούς μικρούς και μεγάλους κοινωνικούς αγώνες. Ο εχθρός αυτός είναι κρυμμένος στους κρατικούς μηχανισμούς που είτε με έμμεσους είτε με άμμεσους τρόπους προσπαθεί να επιτεθεί στους κατειλλημένους χώρους και γενικότερα στα αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας.   Η Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου δέχτηκε την επίθεση αυτήν ακριβώς επειδή οι αγώνες της ενοχλούν. Ενοχλούν τα μικρά και μεγάλα αφεντικά, τους μπράβους, τους φασίστες και τους ρατσιστές της περιοχής που σε κάθε κρατικό/παρακρατικό σχέδιό τους, για περαιτέρω υποτίμηση των ζωών μας, βρίσκουν απέναντί τους συνεχόμενες αντιστάσεις.      Η Κατάληψη Έπαυλης Κουβέλου είναι κομμάτι ενός ευρύτερου μετώπου που αγωνίζεται για μια κοινωνία ισότητας, ελευθερίας, αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας.  
ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ     ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License