Αλληλεγγυή στην κατάληψη έπαυλης Κούβελου

Αλληλεγγυή στην κατάληψη έπαυλης Κούβελου

Τη Δευτέρα 9 Νοέμβρη οι φασίστες επιτέθηκαν στην κατάληψη  της έπαυλης Κούβελου στο Μαρούσι, η επίθεση των θρασύδειλων ναζιστών έγινε με τοποθέτηση  βόμβας στη μέση του δρόμου, σε κατοικημένη περιοχή, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τα μισάνθρωπα και αντικοινωνικά ένστικτα τους .

 

Είναι η τρίτη φορά που η κατάληψη δέχεται επίθεση από τους παρακρατικούς και αυτό είναι η απόδειξη ότι ενοχλεί: ενοχλεί το κράτος, ενοχλεί την εξουσία, ενοχλεί όλους αυτούς που τους συμφέρει να διατηρείται η εκμετάλλευση και η αδικία στην κοινωνία.

 

Συντρόφισσες και σύντροφοι της κατάληψης Κούβελου συνεχίστε να αγωνίζεστε, συνεχίστε να ενοχλείτε.

 

Να δυναμώσουμε και να πολλαπλασιάσουμε τις καταλήψεις και τους απελευθερωμένους χώρους να φτιάξουμε κοινότητες ζωής και αγώνα, να αγωνιστούμε για μια κοινωνία ελεύθερη, χωρίς εκμετάλλευση, χωρίς εξουσία.

 

Στεκόμαστε αλληλέγγυες/οι στην κατάληψη Κούβελου

 

Φασίστες θα μας βρείτε μπροστά σας

 με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

η συνέλευση του κοινωνικού χώρου για την ελευθερία Μικρόπολις

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License