Ένας Παλαιστίνιος νεκρός και δύο τραυματίες, σε φερόμενη ανταλλαγή πυροβολισμών με Ισραηλινούς στρατιώτες

νέα ενέργεια της ένοπλης παλαιστινιακής αντίστασης στη Δυτική Όχθη, ενάντια στην ισραηλινή στρατιωτική κατοχή

Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο σε [φερόμενη] ένοπλη σύγκρουση βόρεια της Ραμάλας, την Τρίτη το βράδυ, ενώ άλλοι δύο τραυματίστηκαν κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών.

 

Ο ισραηλινός στρατός έκανε λόγο για πυροβολισμούς εναντίον ισραηλινής στρατιωτικής περιπόλου κοντά στη Ραμάλα, με τους στρατιώτες να απαντούν στα πυρά και να πυροβολούν ένα δράστη.

 

Τρεις ένοπλοι Παλαιστίνιοι φέρονται να βγήκαν από όχημα κοντά σε ισραηλινή στρατιωτική περίπολο και να άνοιξαν πυρ εναντίον των στρατιωτών κοντά στο Τουρμούς Αγιά, βόρεια της Ραμάλας.

 

Δύο Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν στη μάχη και συνελήφθησαν από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής.

 

Οι ισραηλινοί στρατιώτες εμπόδισαν ασθενοφόρο της Ερυθράς Ημισελήνου να φτάσει στο σημείο, δήλωσε ρεπόρτερ του Μαάν, ενώ η κύρια οδική αρτηρία Ραμάλας – Νάμπλους έκλεισε για τον ισραηλινό στρατό.

 

Το θύμα, που ταυτοποιήθηκε από το παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας, ως ο Μουχάμαντ Μουνίρ Χασάν Σάλεχ, 24 ετών, από το χωριό Αρούρα, φέρεται να αφέθηκε στο έδαφος για πάνω από μία ώρα, χωρίς περίθαλψη από γιατρούς.

 

Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής εκτόξευσαν δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης εναντίον ντόπιων Παλαιστίνιων που προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν.

 

Πηγή: Maan

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License