Έκκληση από την Παλαιστίνη: Σταματήστε τις εκτελέσεις των παιδιών μας!

Έκκληση παλαιστινιακών οργανώσεων από τη Χεβρώνα, για διεθνή αλληλεγγύη για να σταματήσουν οι δολοφονίες των παιδιών της Παλαιστίνης

Εμείς, οι υπογράφουσες παλαιστινιακές πολιτικές δυνάμεις και οργανώσεις, κάνουμε έκκληση σε τοπικούς και διεθνείς φορείς, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατικές δυνάμεις για άμεση και αποφασιστική δράση αναφορικά με την εκτέλεση Παλαιστινίων ανηλίκων από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής και τους εποίκους. Μέχρι σήμερα, 18 παιδιά Παλαιστινίων έχουν σκοτωθεί και εκτελεστεί εν ψυχρώ σε σημεία ελέγχου (τσεκπόιντς) και στους δρόμους από την έναρξη της τωρινής παλαιστινιακής εξέγερσης. Δεκάδες Παλαιστίνιοι ανήλικοι έχουν τραυματιστεί, συλληφθεί ή ανακριθεί βάναυσα από τις ισραηλινές δυνάμεις.

 

Αυτές οι πρακτικές, που διαπράττονται από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής και τους εποίκους, ανέρχονται στο επίπεδο των εγκλημάτων πολέμου και απαιτούν αντιπαράθεση και μια απάντηση για να σταματήσουν αυτές οι δολοφονίες των παιδιών των Παλαιστινίων.

 

Γι’ αυτό ζητούμε από τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις, όπως και από τα κοινωνικά κινήματα, τα συνδικάτα, τα δημοκρατικά κόμματα και τα άτομα που ενδιαφέρονται σε όλον τον κόσμο, να αναλάβουν ευθύνη και να εργαστούν για να σταματήσουν αυτά τα εγκλήματα που αποτελούν μια κατάφωρη παραβίαση των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών.

 

Υπογραφούν (αλφαβητικά)

 

Δημοκρατικό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (DFLP) – Χεβρώνα

 

Επιτροπή Υπεράσπισης της Χεβρώνας

 

Κόμμα του Λαού της Παλαιστίνης – Χεβρώνα

 

Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) – Χεβρώνα

 

 

Δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Alternative Information Center, στις 25/11/2015

 

Διαβάστε ακόμα:

 

Τέσσερεις ακόμα Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά τις τελευταίες ώρες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License