Αντιφασίστες,αντιρατσιστές ακτιβιστές πυροβολήθηκαν από φασίστες στην πορεία- Μινεάπολη- 24/11/2015

Οι φασίστες σκοπευτές φόραγαν τις ίδιες μάσκες με αυτές των μπάτσων ενώ οι μπάτσοι μετά τους πυροβολισμούς επιτέθηκαν στους διαδηλωτές και κάλυψαν τους φασίστες ή τους μπάτσους(βρείτε την διαφορά…)...

Αντιφασίστες,αντιρατσιστές ακτιβιστές  πυροβολήθηκαν από φασίστες στην πορεία- Μινεάπολη- 24/11/2015

 

 

Πάνω από 1000 άτομα διαδήλωσαν στους δρόμους της Μινεάπολης  εναντίον στην έξαρση της ρατσιστικής βίας εναντίον των αφροαμερικανών.

 

 

(έχει βίντεο αρκετά μικρά σε διάρκεια, ”κινείται”στην λογική των συνεντεύξεων διαδηλωτών τα περισσότερα-δεν είναι κουραστικό για να κατανοήσετε λίγο την κατάσταση εκεί)-- http://livestream.com/unicornriot/events/4512162?logged_in=1447718655

 

Ακτιβιστές από Black Lives MPLS και άλλες οργανώσεις ανέφεραν ότι οι φασίστες επιτέθηκαν στην διαδήλωση, και πυροβόλησαν  4 ακτιβιστές επειδή δεν έφευγαν. Οι φασίστες σκοπευτές φόραγαν τις ίδιες μάσκες με αυτές των μπάτσων ενώ οι μπάτσοι μετά τους πυροβολισμούς επιτέθηκαν στους διαδηλωτές και κάλυψαν τους φασίστες ή τους μπάτσους(βρείτε την διαφορά…). Ένας άντρας πυροβολήθηκε στο χέρι, 1 πυροβολήθηκε στο πόδι, 1 πυροβολήθηκε στο στομάχι και 1 πυροβολήθηκε  πίσω στο πόδι. Κάποιοι αναφέρουν 5 διαδηλωτές να έχουν πυροβοληθεί και έτσι είναι .(χτυπήματα επαγγελματικά που δείχνουν άμεση εμπλοκή της αστυνομίας*)

https://youtu.be/XVgpfvwNEwg (πριν και μετά την επίθεση των φασιστών)

Σε αυτά τα 2 βίντεο φαίνεται η συμπεριφορά των μπάτσων ενώ οι διαδηλωτές κλαίνε για να βοηθήσουν τους τραυματίες

 

@micamaryjane-This is what happened after #4thPrecinctShutDown part 1(στην πηγή περιγραφής)

 

 

@micamaryjane This is what happened after the shooting I was maced for filming #4thPrecinctShutDown part 2( στην πηγή περιγραφής)

*Εδώ μπορείτε να δείτε για τα φασιστικά χτυπήματα, τις αντιφασιστικές διαδηλώσεις,δράσεις που έχουν ξεκινήσει και κλιμακώνονται εντατικά - https://twitter.com/hashtag/4thPrecinctShutDown?src=hash&ref_src=twsrc^tfw (έχει δημιουργηθεί για το ρατσιστικό 4 αστυνομικό τμήμα όπου μπάτσοι του δολοφόνησαν τον αφροαμερικανό Jamar Clark πριν 1 βδομάδα, το πιο πρόσφατο…..μεμονωμένο περιστατικό)

https://twitter.com/hashtag/Justice4Jamar?src=hash&ref_src=twsrc^tfw  (το ίδιο)

https://twitter.com/BlackLivesMpls?ref_src=twsrc^tfw      (λογαριασμός twitter από την πιο οργανωμένη  κινηματική ενημέρωση για την ρατσιστική βία εναντίον αφροαμερικανών )

πηγή περιγραφής- http://revolution-news.com/activists-shot-by-white-supremacists-in-minneapolis/

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License