Πάνω από 550.000 διαδηλωτές για την κλιματική αλλαγή-συγκρούσεις στο Παρίσι

Στο Παρίσι όπου οι διαδηλώσεις είχαν απαγορευτεί από τις αρχές μετά τις επιθέσεις από τους τζιχαντιστές οι διαδηλωτές με μια συμβολική κίνηση, (άφησαν πάνω από 20.000 παπούτσια στην πλατεία Place de la Republique) δήλωσαν ότι είναι παρών και δεν θα αφήσουν το κράτος να εκμεταλλευτεί τους τζιχαντιστές...

Πάνω από 550.000 διαδηλωτές για την κλιματική αλλαγή-συγκρούσεις στο Παρίσι

 

Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι από την Αυστραλία μέχρι την Παραγουάη διαδήλωσαν για την κλιματική αλλαγή χθες.

 

Στο Παρίσι  όπου οι διαδηλώσεις είχαν απαγορευτεί από τις αρχές μετά τις επιθέσεις από τους τζιχαντιστές οι διαδηλωτές με μια συμβολική κίνηση, (άφησαν πάνω από 20.000 παπούτσια στην πλατεία  Place de la Republique) δήλωσαν ότι είναι παρών και δεν θα αφήσουν το κράτος να εκμεταλλευτεί τους τζιχαντιστές.Πάνω από 10.000 άνθρωποι συμμετείχαν με τα χέρια τους να σχηματίζουν μια ανθρώπινη αλυσίδα μήκος 3 χιλιομέτρων.

https://www.facebook.com/acabantifascistaction/videos/1531315897190938/

 

Η γαλλική αστυνομία συνέλαβε δεκάδες διαδηλωτές μετά από συγκρούσεις που ξέσπασαν μια ημέρα πριν από την επίσημη έναρξη της συνόδου που είχε ως στόχο  δήθεν την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

 Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αμαύρωσε την μνήμη των νεκρών των προσφάτων επιθέσεων από τους ισλαμοφασίστες κατηγορώντας  τους διαδηλωτές ότι ατιμάζουν την μνήμη των νεκρών!!!

 

Περισσότεροι από 2.000 εκδηλώσεις,διαδηλώσεις,δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε πόλεις όπως το Λονδίνο, το Σάο Πάολο, Νέα Υόρκη, Asuncion –Παραγουάη. Περίπου 683.000 άνθρωποι συμμετείχαν στις διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, δήλωσε ο Sam Barrat, εκπρόσωπος της Avaaz(http://www.avaaz.org/el/), ένας από τους διοργανωτές. Διοργανωτές είπαν ότι 570.000 άνθρωποι μέχρι σήμερα έχουν λάβει μέρος στις διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο και ότι αναμένονται διαδηλώσεις στην Οτάβα  συμπεριλαμβανομένων και την πόλη του Μεξικού αργότερα μέσα στην ημέρα για να φτάσουν τον αριθμό των διαδηλωτών περίπου 600.000.

 

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός διαδηλωτών παγκόσμια στην ιστορία των διαδηλώσεων δήλωσε ο Sam Barratt

*Πηγές περιγραφής πάρα πολλές σχεδόν με την ίδια περιγραφή που είναι ανούσιο να τις αναφέρω

 

από @ 30/11/2015 9:57 μμ.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License