Μια ενημέρωση από την επίθεση των ΜΑΤ στην πορεία ειρήνης κι ενάντια στον πόλεμο

Στην πορεία για την ειρήνη και ενάντια στον πόλεμο έγινε μια απρόκλητη (μα ... εντελώς...) επίθεση από τους ταξικούς εχθρούς, μαντρόσκυλα της αριστερής τραπεζικής διακυβέρνησης.

Μια ενημέρωση από την επίθεση των ΜΑΤ στην πορεία

H πορεία για την ειρήνη και ενάντια στον πόλεμο μέχρι τη Γκ.Μπρετάνια ήταν ανενόχλητη και χαλαρή. Απ'το ξενοδοχείο, που προκλητικά άφησε να στέκεται όρθιο με τον έως σήμερα κατακτητή Τσόρτσιλ μέσα η ΟΠΛΑ και το ΚΚΕ της, και πέρα η πορεία κινήθηκε μέσα σε ένα Π ταξικών εχθρών, μαντρόσκυλα της αριστερής τραπεζικής διακυβέρνησης. Παρ'όλα αυτά δεν υπήρξαν αντεγκλήσεις, βρισιές, κλπ, κανονικά συνθήματα σαν να μην υπήρχαν τα Τσιπράκια. Ξαφνικά κι ενώ η πορεία σταμάτησε έξω απ'το υποκατάστημα της ΕΕ άρχισαν τα ανδρείκελα να τσιτώνουν, σπασμωδικές κινήσεις σαν να γνώριζαν για κάποιο σχέδιο επίθεσης εκ των προτέρων αλλά διστακτικοί ως προς τον χρονισμό της επίθεσης. Χωρίς καμιά προειδοποίηση, έκκληση για να κάνουν τα μπλοκ της πορείας κάτι άλλο, με το αντίθετο ρεύμα γεμάτο αυτοκίνητα στη Β.Σοφίας έκαναν την κίνηση τους και κατευθύνθηκαν στο κέντρο των μπλοκ όπου άρχισαν εντελώς αδικαιολόγητα να σπρώχνουν, να χτυπούν, και να ψεκάζουν τον κόσμο. Κανένας δεν έδειχνε να θέλει να εμπλακεί αλλά και κανείς δεν έκανε ένα βήμα να φύγει απ'την πορεία, ούτε μία/ένας δεν κουνήθηκε μέσα απ'τα μπλοκ. Γενικά ο κόσμος τους κοιτούσε με απορία για το μέγεθος της καφρίλας τους και των αφεντικών τους. Όταν τραβήχτηκαν και ηρέμησαν τα πνεύματα η πορεία μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και επέστρεψε με τους αρχι-αλήτες να ενημερώνουν τον Τσίπρα και τους συντρόφους του ότι γίνεται κίνηση για επιστροφή της πορείας προς το Σύνταγμα.

 

 

O Πόλεμος Συνεχίζεται, να αγωνιστούμε για την ειρήνη!

Ιδια είναι τ'αφεντικά - ΠΑΝΤΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License