Αναρχική Ομοσπονδία,περιφέρεια Αθήνας - Αλληλεγγύη στην κατάληψη έπαυλης Κουβέλου

Η αλληλεγγύη μας ήταν και παραμένει πολύ ισχυρότερη από λίγα μασούρια δυναμίτη. Θα συνεχίσει να αντιστέκεται στον κρατικό ολοκληρωτισμό, στις συμμορίες των ναζί και σε κάθε κρατικό ενεργούμενο.

Τη Δευτέρα 9/11 στις 5:30 τα ξημερώματα ένας ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στην είσοδο της κατειλημμένης Έπαυλης Κουβέλου. Ο μηχανισμός τοποθετήθηκε στην εξωτερική είσοδο της κατάληψης, με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες υλικές ζημιές στα γύρω σπίτια και καταστήματα, καθώς και φθορές στην εξωτερική πόρτα του κτιρίου.

Ήταν ένα εντελώς τυφλό χτύπημα σε μια γειτονιά της Αθήνας, χωρίς προειδοποιητικό τηλεφώνημα, με πλήρη αδιαφορία για τη ζωή των περιοίκων ή τυχαίων περαστικών. Αν και δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη κάποια προκήρυξη, τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης θρασύδειλης ενέργειας παραπέμπουν άμεσα σε κλασικές ναζιστικές-φασιστικές πρακτικές. 

Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας ήταν η τρομοκράτηση των συντρόφων/ισσών και η κοινωνική απομόνωση ενός αναρχικού εγχειρήματος με κοινωνικό/ταξικό προσανατολισμό και διαρκή αντιφασιστική δράση. Η κατάληψη Κουβέλου έχει εδώ και χρόνια αποκτήσει κοινωνικά ριζώματα στην ευρύτερη περιοχή. Καμία βόμβα δεν μπορεί να τα καταστρέψει. Καμία βόμβα δεν μπορεί να τρομοκρατήσει αποφασισμένους συντρόφους και συντρόφισσες που αγωνίζονται συνειδητά για την κοινωνική επανάσταση. 

Η αλληλεγγύη μας ήταν και παραμένει πολύ ισχυρότερη από λίγα μασούρια δυναμίτη. Θα συνεχίσει να αντιστέκεται στον κρατικό ολοκληρωτισμό, στις συμμορίες των ναζί και σε κάθε κρατικό ενεργούμενο.

ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΠΑΥΛΗΣ ΚΟΥΒΕΛΟΥ


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 12Μ.Μ. ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΣΑΠ ΜΑΡΟΥΣΙ

 

Αναρχική Ομοσπονδία, περιφέρεια Αθήνας

4 Δεκέμβρη 2015

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License