Ανάληψη Ευθύνης – Εμπρησμός σε όχημα μπάτσου

 

Στα πλαίσια του καλέσματος της εκστρατείας δράσης του Μαύρου Δεκέμβρη οργανώσαμε και πραγματοποιήσαμε μια ενέργεια άμεσης δράσης.

Φτάσαμε έξω από το σπίτι ενός μπάτσου στην περιοχή του Ζωγράφου που υπηρετεί ως ειδικός φρουρός στην φύλαξη των γραφείων της Χρυσής Αυγής και βάλαμε φωτιά στο προσωπικό του όχημα.

Τέτοιες ενέργειες μπορούν εύκολα να διαχυθούν και να αναπαραχθούν από συντρόφους ενώ συμβάλουν στην δημιουργία ενός κλίματος φόβου και ανασφάλειας στους θρασύδειλους υπηρέτες της έννομης τάξης.

Δεν περιμένουμε την καταστολή να μας χτυπήσει την πόρτα, εντοπίζουμε τα σπίτια των ένστολων μπάσταρδων μέσα στην μητρόπολη και τους επισκεπτόμαστε για να τους επιτεθούμε με όλα τα μέσα.

 

Δύναμη και αλληλεγγύη σε όλους τους συντρόφους μας ανά τον κόσμο που με τις δράσεις τους δυναμώνουν την εκστρατεία του Μαύρου Δεκέμβρη κάνοντας πραγματικότητα τον άτυπο συντονισμό της πολύμορφης αναρχικής δράσης.

 

Οργανώνουμε αναρχικούς πυρήνες άμεσης δράσης!

Για την αναρχική αντεπιθεση στον κόσμο της εξουσίας!

Για έναν Μαύρο Δεκέμβρη!

 

Αλληλεγγύη στους αναρχικούς κρατούμενους και σε όλους τους καταζητούμενους συντρόφους!

Με τους νεκρούς μας παρών σε κάθε στιγμή επίθεσης στην κυριαρχία!

 

 

 

Πυρήνας Σεμπαστιάν Οβερσλούιχ / Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI-IRF)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License