ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ 6ης ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2008 – ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2015 Για το πέρασμα από την αυθόρμητη εξέγερση στον οργανωμένο και συνεχή αγώνα για την κοινωνική επανάσταση

post image

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ 6ης ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στο πλαίσιο του καλέσματος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης, ο τοπικός συντονισμός Αθήνας συμμετείχε στην απογευματινή διαδήλωση της Κυριακής 6/12 για τα 7 χρόνια από την κρατική δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και την κοινωνική εξέγερση του Δεκέμβρη.
Σε όλο το μήκος της διαδήλωσης υπήρχε ασφυκτικός αστυνομικός κλοιός. Στην Πανεπιστημίου, στο ύψος της οδού Αμερικής, η πορεία δέχτηκε επίθεση από διμοιρίες ΜΑΤ, με ρίψη κρότου λάμψης και χημικών, με αποτέλεσμα να κοπεί στη μέση. Υπήρξαν τραυματισμοί διαδηλωτών από χτυπήματα με κλομπ στο κεφάλι, ανάμεσα στους οποίους και μία συντρόφισσά μας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το μπλοκ ανασυντάχθηκε και ολοκλήρωσε την πορεία φτάνοντας μέχρι τα Προπύλαια.

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2008 – ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2015
Για το πέρασμα από την αυθόρμητη εξέγερση στον οργανωμένο και συνεχή αγώνα για την κοινωνική επανάσταση

ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ομοσπονδία συλλογικοτήτων
Τοπικός συντονισμός Αθήνας:  αναρχικές συλλογικότητες Κύκλος της Φωτιάς, Όμικρον72

http://apo.squathost.com/
anpolorg@gmail.com

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License