Πέμπτη 10.12 συνεχίζεται δίκη για την υπόθεση Χαλανδρίου και λοιπές υποθέσεις.

Πέμπτη 10.12.15 συνεχίζεται πολιτική δίκη που αφορά την εκδίκαση 2 βουλευμάτων για την υπόθεση Χαλανδρίου και λοιπές υποθέσεις στις δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

  Αύριο, Πέμπτη 10.12.15 συνεχίζεται η πολιτική δίκη που αφορά την εκδίκαση 2 βουλευμάτων για την υπόθεση Χαλανδρίου και λοιπές υποθέσεις. Eκδικάζονται οι Φοίβος Χαρίσης , Αργύρης Ντάλιος, Γιάννης Μιχαηλίδης, Νίκος Ρωμανός, Δημήτρης Πολίτης, Ανδρέας-Δημητρης Μπουρζούκος, Γεράσιμος Τσάκαλος , Κώστας Σακκάς.     Αναμένεται η πρόταση της εισαγγελέως επί της αποδεικτικής διαδικασίας.      Έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε τα "αγενή" δείγματα κατά τα αστικά πρότυπα αλλά κ κατά παράβαση του κανονισμού του υπηρεσιακού της φορέα (δικαστήριο) της εισαγγελέως Αρχοντίδου προς τους κατηγορούμενους.    Ενημέρωση από το προηγούμενο στάδιο απολογιών των συντροφων μέσω της κατάθεσης των πολιτικών τους δηλώσεων εδώ     Η δίκη θα συνεχιστεί 22 Δεκεμβρίου με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.     **       Οι ακροαματικές διαδικασίες -σε όλες τους τις φάσεις- είναι ανοιχτές προς το κοινό.     

Η δίκη θα ξεκινήσει 10.45πμ στην Ειδική αίθουσα δικαστηρίου στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού         

 

Πρόσβαση:      Από σταθμό του Μετρό, στάση Αιγάλεο :     

                       Λεοφωρείο 750 από στάση "Εσταυρομένος" -> στάση "Πνευματικό κέντρο".    

                       Λεοφορείο 806 από στάση "Εσταυρομένος" -> στάση "Σολωμού"

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License