4η μέρα απεργία πείνας στο κολαστήριο του Κορυδαλού

σε απεργία πείνας οι ασθενείς στο κολαστήριο φυλακών Κορυδαλλού

post image

Τέταρτη ημέρα απεργίας πείνας από τους 150 ασθενείς-κρατούμενους που νοσηλεύονται στο λεγόμενο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, ή κολαστήριο, λόγω των απαράδκετων συνθηκών νοσηλείας που επικρατούν στον Κορυδαλλό των ελλείψεων υποδομών, ιατρικού προσωπικού και επαρκών συνθηκών υγιεινής.

Κλείνει πλέον ένας μήνας αποχής από τα φάρμακα σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενώ οι ασθενείς του κολαστηρίου καταγγέλουν οτι ο νόμος Παρασκευόπουλου για την αποφυλάκιση κρατουμένων βάσει ποσοστού αναπηρίαςδεν εφαρμόζεται από τις δικαστικές αρχές του Πειραιά, οι οποίες συχνά ζητούν χρηματικές αποζημιώσεις προς τρίτους προκειμένου να εγκρίνουν αποφυλάκιση για λόγους υγείας.

 

 

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License