Μεταφορά 150 Μαροκινών απο το Τάι Κβον Ντό σε κέντρο κράτησης-φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 13/12 τα ξημερώματα οι μπάτσοι μπήκαν μέσα στο στάδιο του Τάι Κβον Ντό στο Δέλτα Φαλήρου και ξύπνησαν τους πρόσφυγες με τις φωνές και τις κλωτσιές τους. Μετά μάζεψαν γύρω στα 150 άτομα Μαροκινής καταγωγής τα οποία χωρίς καμία απόδειξη κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης και κρατούνται σε φυλακή/ κέντρο κράτησης.

Στις 13/12 τα ξημερώματα οι μπάτσοι μπήκαν μέσα στο στάδιο του Τάι Κβον Ντό στο Δέλτα Φαλήρου και ξύπνησαν τους πρόσφυγες με τις φωνές και τις κλωτσιές τους. Μετά μάζεψαν γύρω στα 150 άτομα Μαροκινής καταγωγής τα οποία χωρίς καμία απόδειξη κατηγορούνται για διατάραξη κοινής ειρήνης και κρατούνται σε φυλακή/ κέντρο κράτησης. Το θέμα περιπλέκεται καθώς ήδη οι αρχές έχουν αρχίσει να εκδίδουν εντολές απέλασης. Το προσφυγικό δράμα εισέρχεται σε νέα φάση και αυτοί οι 150 Μαροκινοί αποτελούν την πρώτη φουρνιά ψυχών που μέσω της κρατικής-αστυνομικής αυθαιρεσίας θα σταλθούν πίσω στον χαμό τους. Χρειάζεται άμεση κινητοποίηση αλληλέγυων ομάδων και δικηγόρων για να μην αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους αβοήθητους στη φυλακή.

Οι πρόσφυγες και οι μετανάστες δεν είναι εγκληματίες!

Αυτό είναι το βίντεο το οποίο μας δώθηκε απο φίλους και συγγενείς των κρατουμένων.

https://www.facebook.com/forgotten.idomeni/videos/1629889397249805/?theater

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License