Η εν ψυχρώ δολοφονία του Noel Aguilar, η συγκάλυψη κι η αποκάλυψη(βίντεο)

Οι μπάτσοι προσπάθησαν να το καλύψουν γρήγορα και κατηγόρησαν το θύμα,τον Noel Aguilar.Μέχρι τώρα αυτοί οι μπάτσοι δολοφόνοι κυκλοφορούσαν ελεύθεροι και το περιστατικό αυτό είχε καταγραφεί ως νόμιμη άμυνα σε επίθεση με όπλο από τον αδικοχαμένο Noel. Ωστόσο βίντεο του περιστατικού έχει αποκαλύψει πρόσφατα με συντριπτικά στοιχεία πώς η δολοφονία ήταν εν ψυχρώ από την μεριά των μπάτσων.

Η εν ψυχρώ δολοφονία του Noel Aguilar, η συγκάλυψη κι η αποκάλυψη(βίντεο)

 

 

 Long Beach(κομητεία του Λος Άτζελες)– Πέρυσι  μπάτσοι σταμάτησαν  έναν άνδρα που φορούσε  ακουστικά ενώ έκανε ποδηλάτο.Προσπαθώντας να συνεχίσει την πορεία του οι μπάτσοι τον έριξαν στο έδαφος και στην συνέχεια τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ.

 Οι μπάτσοι προσπάθησαν να το καλύψουν γρήγορα και κατηγόρησαν το θύμα,τον Noel Aguilar.Μέχρι τώρα αυτοί οι μπάτσοι δολοφόνοι κυκλοφορούσαν ελεύθεροι και το περιστατικό αυτό είχε καταγραφεί ως νόμιμη άμυνα σε επίθεση με όπλο από τον αδικοχαμένο Noel. Ωστόσο  βίντεο του περιστατικού έχει αποκαλύψει πρόσφατα με συντριπτικά στοιχεία  πώς η δολοφονία ήταν εν ψυχρώ από την μεριά των μπάτσων.

 Στο βίντεο  μπορούμε  να δούμε επί τόπου τα δύο “γουρούνια “που είχαν πέσει πάνω στο θύμα και τον χτύπαγαν. Οι μπάτσοι άρχισαν να κατηγορούν το θύμα ότι έχει όπλο και ότι θα τους χτυπήσει. Οι μπάτσοι συνέχισαν να απειλούν και με άλλες κινήσεις να δείξουν ότι κινδυνεύουν. Ο  Aguilar προσπάθησε να σηκωθεί κι οι μπάτσοι τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ και με ενέργειες που δείχνουν ότι έχουν ξανακάνει καλυμμένες τέτοιες δολοφονίες.

 Το βίντεο είναι από ανεξάρτητη πηγή κι όχι από τα συνηθισμένα βίντεο, από κάμερα πχ περιπολικού.

https://youtu.be/6I-Xg-Ga1a8

 Αμέσως μετά τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι η ζωή του μπάτσου κινδύνευε άμεσα. Τώρα όμως με την περαιτέρω έρευνα απεδείχθη ότι ήταν όλα ψέματα. Επίσης  η αστυνομία ισχυρίστηκε ότι ο Aguilar μπορούσε να πάρει τα όπλα των συγκεκριμένων μπάτσων αλλά με το αποκαλυπτικό βίντεο κατέρρευσαν όλα.

 Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας οι μπάτσοι δεν έκαναν τίποτα για να έχει το θύμα ιατρική περίθαλψη αλλά το αντίθετο. Ζήτησε ιατρική γνωμάτευση γιατί τα “γουρούνια” αφού πυροβόλησαν το θύμα 4 φορές του προκαλέσαν ασφυξία ή αιμορραγία μέχρι θανάτου. Αυτό το βίντεο παίζει καθοριστικό ρόλο για άλλη μια αποκάλυψη κρατικής δολοφονίας.

Πηγή περιγραφής-

http://thefreethoughtproject.com/author/goodvibes/

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License