Πολίτες κατέβασαν τα πανό του ομοφοβικού παπά Αμβρόσιου

Πολίτες στο Αίγιο, περίπου 30 με 40 στον αριθμό, λίγο μετά της 01:30 το βράδυ, κατέβασαν τα ομοφοβικά πανό που είχε αναρτήσει ο ακροδεξιός παπάς Αμβρόσιος.

post image

Πολίτες στο Αίγιο, περίπου 30 με 40 στον αριθμό, λίγο μετά της 01:30 το βράδυ, κατέβασαν τα ομοφοβικά πανό που είχε αναρτήσει ο ακροδεξιός παπάς Αμβρόσιος.

Οι πολίτες προχώρησαν στην κίνηση αυτή για να δείξουν δημόσια την αντίθεσή τους στον ομοφοβικό οχετό που εξέφρασε η Εκκλησία ΑΕ και οι ανώτατοι ιεράρχες της καθώς και για να δηλώσουν την στήριξη τους στους lgbtq ανθρώπους που δέχθηκαν ένα σωρό χυδαία επιθέσεις από ακροδεξιά ομοφοβικά ατομάκια.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα αυτόπτη μάρτυρα, που επικοινώνησε με το Kollect, στην ομάδα των πολιτών συμμετείχαν και άνθρωποι που είναι θρησκευόμενοι αλλά δεν ανέχονται την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αμβρόσιου.

ADVERTISEMENT

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την κίνηση αυτή, η ΕΛ.ΑΣ κινητοποιήθηκε άμεσα και έστειλε περιπολικά να φυλάνε την επισκοπή Αιγαίου.

http://kollectnews.org/2015/12/23/pano-ambrosios-katebasma/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License