Οι απελάσεις συνεχίζονται...

Οι απελάσεις συνεχίζονται...

Αυτή την ώρα μεταφέρονται με το πλαίο της γραμμής Blue Star 1 βορειοαφρικανοί μετανάστες για να οδηγηθούν προς απέλαση. όπως έχει γραφτεί σε προηγούμενες ενημερώσεις (https://athens.indymedia.org/post/1553505/, http://tinyurl.com/zlw5e65) οι αραβόφωνες μετανάστες (κυρίως μεσήλικοι άντρες) βρίσκονται σε καθεστώς εξάιρεσης ως προς τις διαδικασίες αίτησης ασύλου. απ'ότι φαίνεται οι ανακοινώσεις ότι θα ξαναρχήσει η χορήγηση του σημειώματος 30 ημερών σε όλους-ες ήταν ψευδής. με βάση όμως αυτήν την ανακοίνωση πολλοί προσέτρεξαν να καταγραφύν και έτσι βρέθηκαν να συλλμαβάνονται και να οδηγούνται στην κόρινθο προς απέλαση.

Το στίγμα του καραβιού εδώ:

http://www.marinetraffic.com/en/ais/details/ships/shipid:211325/mmsi:239710000/vessel:BLUE%20STAR%201

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License