Αθήνα : Ανάληψη ευθύνης για εμπρησμό εθνικο/πατριωτικού καταστήματος #BlackD15

Οι αναρχικοί δεν είναι αιχμάλωτοι αυτού του κόσμου αλλά εχθροί του

Οι αναρχικοί δεν είναι αιχμάλωτοι αυτού του κόσμου αλλά εχθροί του, και σαν εχθροί του όσο δεν μπορούν να καταστρέψουν ολοκληρωτικά αξίες, έννοιες και σταθερές που προέκυψαν στη διαδικασία εξέλιξής του, είναι δυνατό να προσπαθήσουν να τις οικειοποιηθούν και να τις στρέψουν εναντίον του. Το κάλεσμα για έναν Μαύρο Δεκέμβρη μπορεί να εκληφθεί ως μια τέτοια απόπειρα.

Την ίδια χρονική περίοδο που τα ανθρωπόμορφα ρομπότ εξορμούν στους δρόμους να καταναλώσουν και να γιορτάσουν το πλήρως εμπορευματοποιημένο θρησκευτικό τσίρκο αποχαυνωμένοι από το ενοχλητικό φως στολιδιών που κρύβουν τη μιζέρια της πόλης, εμείς χρωματίζουμε αυτές τις μέρες με φωτιά και μεθάμε με το μεθυστικό άρωμα της βενζίνης. Οικειοποιούμαστε τον κυκλικό χρόνο που βίαια μας έχει επιβληθεί και του προσδίδουμε τα δικά μας ποιοτικά χαρακτηριστικά. Αυτά που κουβαλάμε πάντοτε μαζί μας και μας γεμίζουν μίσος γι’ αυτήν την κοινωνία που έχει κλειδώσει στα μπουντρούμια τα χιλιάδες αδέρφια μας σε όλη την υφήλιο και που έχει μολύνει με τον αέρα της κάθε κομμάτι γης που θα μπορούσε να ανθίσει η αναρχία και η άγρια ζωή.

Στα πλαίσια του καλέσματος για έναν Μαύρο Δεκέμβρη στις 25/12/2015 τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό έξω από κατάστημα εθνικιστικού/πατριωτικού περιεχομένου στην οδό Μάρνης.

Για την διεθνοποίηση της αναρχικής επίθεσης

Για τον συντονισμό της άτυπης δράσης

Δύναμη σε όλους τους αναρχικούς κρατούμενους σ’ όλο τον κοσμο

Αναδημοσίευση από gr-contrainfo.espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License