Ανοιχτή συνέλευση για το συντονισμό 3 - μερου δράσεων ενόψει της δίκης της αγωνιζόμενης μετανάστριας Σάναα Τάλεμπ

Περίληψη

Η απάντηση του κράτους στους αγώνες της Σάναα Τάλεμπ ( 18 μέρες αποχής συσσιτίου, άρνησή της να απελαθεί, δύο μέρες απεργία πείνας με τις άλλες κρατούμενες στο Κέντρο Κράτησης Ελληνικού) είναι η παράταση της κράτησής της για ένα τρίμηνο ακόμα. Ο εγκλεισμός της θα φτάσει δηλαδή τους 12 μήνες, κάτι πρωτοφανές για γυναίκα μετανάστρια. Ως ένδειξη αλληλεγγύης τόσο στον αγώνα της Σάναα όσο και σε όλες τις έγκλειστες μετανάστριες, καλούμε σε συνέλευση στο Κτίριο Γκίνη την Τετάρτη 13 Γενάρη για τη συνδιαμόρφωση ενός τριημέρου δράσεων στις 22 -23 -24 Γενάρη ενόψει της δίκης της στις 26 Γενάρη, όπου δικάζεται για τα αδικήματα της απείθειας και της φθοράς δημόσιας περιουσίας. Στην πραγματικότητα, όμως, κατηγορείται για την άρνησή της να απελαθεί. Η αλληλεγγύη στη Σάναα Τάλεμπ είναι αλληλεγγύη σε όλες τις μετανάστριες και τους μετανάστες.

Αλληλέγγυες - αλληλέγγυοι Κρατουμένων στα Νότια

Συντρόφισσες - σύντροφοι

από D. 09/01/2016 3:22 πμ.


Δεν γράφετε τι ώρα είναι η συνέλευση...

από @Αλληλέγγυες - αλληλέγγυοι Κρατουμένων στα Νότια 09/01/2016 6:15 μμ.


της Τετάρτης για το τριήμερο δράσεων για τη δίκη της Σάναα Τάλεμπ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License