ΚΑΓΚΕΜΠΙΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΑΚΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

Ο Πούτιν επιτίθεται στην ΟΑΚΚΕ επειδή έχει ξεκάθαρο λόγο ενάντια στο σοσιαλφασιστικό μπλόκ του Πούτιν. Το ιντιμιντια παρακαλώ να βοηθήσει στην αντιπληροφόρηση όσο δεχόμαστε αυτήν την επίθεση.

ΚΑΓΚΕΜΠΙΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΑΚΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

ΚΑΓΚΕΜΠΙΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΑΚΚΕ

ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!

Πριν από λίγο ανέβηκε η ιστοσελίδα μας ξανά μετά από την τρίτη κατά σειρά οργανωμένη επίθεση που δέχτηκε από τους τραμπούκους χάκερ. Στο διάστημα που ήταν πεσμένη αναρτήσαμε στη θέση της ιστοσελίδας την παρακάτω πολύ σημαντική ανακοίνωση με τίτλο «Mια του κλέφτη, δυο του κλέφτη!»:

 

«Σήμερα, Τρίτη 5 του Γενάρη, από το πρωί η επίσημη ιστοσελίδα της ΟΑΚΚΕ είναι εκτός λειουργίας μετά από μια τρίτη οργανωμένη επίθεση που δέχτηκε μέσα στον τελευατίο μήνα από την ίδια πηγή. Αυτή η επίθεση αποτελεί κλιμάκωση των δύο προηγούμενων.

Όμως αυτή τη φορά οι ψηφιακοί τραμπούκοι, επειδή αποθρασύνθηκαν, προδόθηκαν. Έτσι εντοπίστηκαν από τους τεχνικούς μας, όχι βέβαια σαν πρόσωπα, αλλά εντοπίστηκε η πολιτική τους βάση.

Λοιπόν το χτύπημα έγινε από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή με ΙP (ηλεκτρονική ταυτότητα) 185.84.108.232. Αυτή η IP βρίσκεται στη Ρώσικη Ομοσπονδία και συγκεριμμενα στην Αγία Πετρούπολη. Δημοσιεύουμε παρακάτω μια διεθνή ιστοσελίδα αναζήτησης, όπου έχει μπει η συγκεριμμένη ΙP. Tα στοιχεία της ΙP είναι καταγεγραμμένα και πέρα από κάθε αμφισβήτηση.


Από πολιτική άποψη όλα λοιπόν είναι στη θέση τους, δηλαδή εύκολα ερμηνεύσιμα.

Οι σοσιαλφασίστες έριξαν πάνω μας μια πέτρα που έπεσε στα πόδια τους.

Περισσότερα όταν ανεβεί η ιστοσελίδα μας».

 

http://www.oakke.gr/afises/2013-02-16-20-47-58/item/613-%CE%BA%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%87%CF%84%CF%85%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%B1%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License