Παρέμβαση για Ορφανοτροφείο - Θεσσαλονίκη


post image

Την Τρίτη 20/1 πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από μέλη της κατάληψης στέγης μεταναστών/στριών Ορφανοτροφείο και αλληλέγγυων στο γραφείο της κατασκευαστικής εταιρίας "Ψωμάς Α.Ε", η οποία έχει αναλάβει από την Μητρόπολη το έργο της κατεδάφισης του Ορφανοτροφείου. Η παρέμβαση ήταν δυναμική με μικροφωνική και μοίρασμα κειμένων, ενώ θέλοντας να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον εν λόγω εργολάβο "στολίσαμε" την είσοδο του γραφείου του με σπρέι. Το γελοίο της όλης υπόθεσης είναι η εμφάνισή του με κουστωδία μπάτσων στο τέλος της παρέμβασης και ενώ μαζεύαμε τον εξοπλισμό . Όσες προσπάθειες κι αν έκανε να μας πείσει περί της μη ανάμειξής του στο ζήτημα, του έγινε ξεκάθαρο ότι αυτός και όποιος άλλος αναμειχθεί στην υπόθεση της εκκένωσης του κτιρίου θα βρει απέναντι του όλο τον κόσμο του αγώνα.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις Σάββατο 23/1_12:00 Καμάρα

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License