Φυλακές Κορυδαλλού : Έρευνες στα κελιά των Πυρήνων και του Νίκου Ρωμανού στην Α Πτέρυγα

Έρευνες στα κελιά των Πυρήνων και του Νίκου Ρωμανού στην Α Πτέρυγα

Χθες 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε για πολλοστή φορά αιφνιδιαστική έρευνα στα κελιά των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και του Νίκου Ρωμανού στην Α πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Την έρευνα διήυθηνε η εισαγγελέας Βικτωρία Μαρσιώνη που στο παρελθόν έχει απειλήσει τα μελή της ΣΠΦ στην Α πτέρυγα με πειθαρχικές μεταγωγές για πανό που είχαν κρεμάσει ως ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας της Εύη Στατήρη.

Είναι σίγουρο πως η Μαρσιώνη δεν λειτουργεί από μόνη της αλλά δέχεται εντολές από πάνω και ότι και η τελευταία έρευνα έρχεται να προστεθεί σε μια μεθοδευμένη άσκηση πίεσης απέναντι στα φυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ, μια πίεση που ενορχηστρώνεται από τους ψηλά ιστάμενους του αριστερού Υπουργείου Δικαιοσύνης και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας .

Δύναμη στους φυλακισμένους συντρόφους .

Αλληλέγγυοι /Αλληλέγγυες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License