Αφγανιστάν-Η.Π.Α{ Πηγή του 90% της ηρωίνης στον κόσμο}-ο ρόλος της CIA

252 δισεκατομμύρια δολάρια από την αφγανική ηρωίνη είναι τα χρήματα του αίματος της εξουσίας. Τα χέρια σας είναι καλυμμένα με αίμα μπάσταρδοι.

Αφγανιστάν-Η.Π.Α{ Πηγή του 90% της ηρωίνης στον κόσμο}-ο ρόλος της CIA

 

H απότομη αύξηση της χρήσης και διακίνησης ηρωίνης είναι ένα συγκλονιστικό γεγονός στις Η.Π.Α. Υπολογίζεται ότι 165.000 Αμερικανοί θα πεθάνουν σε 10 χρόνια. Πώς γίνεται να υπάρχει τόσο μεγάλη παραγωγή οπίου και μετατροπή σε ηρωίνη, διακίνηση και εισροή στις Η.Π.Α όταν υποτίθεται ότι ένας από τους σκοπούς της επίθεσης και της κατοχής των Η.Π.Α στο Αφγανιστάν ήταν η καταπολέμηση του εμπορίου οπίου στην πρώτη χώρα παγκοσμίως σε παραγωγή. 415.000 κιλά δηλαδή περίπου 913.000 δολάρια ηρωίνης από τότε που οι  ΗΠΑ κατέλαβαν το Αφγανιστάν κάθε χρόνο!!

 Ο πόλεμος κατά του οπίου υποτίθεται άρχισε από τα βρετανικά στρατεύματα(http://afe.easia.columbia.edu/special/china_1750_opium.htm )στην Ινδία και το Πακιστάν. Ο χρόνος έδειξε ότι στις  αποικίες της Βρετανίας  αυξήθηκε η παραγωγή  οπίου. Εκείνη την εποχή οι Βρετανοί ιμπεριαλιστές προσπάθησαν να κάνουν αποικία τους και την Κίνα. Στη δεκαετία του 1980 η CIA τροφοδοτούσε με όπλα τα φασιστικά τάγματα των Κόντρας στην Νικαράγουα https://usahitman.com/ccahce/ ( και έφερνε κρακ(είδος κοκαΐνης)  πίσω στις ΗΠΑ. Η DEA(ειδική μονάδα των Η.Π.Α για την καταπολέμηση τέτοιου μεγέθους εμπορίου ναρκωτικών)  δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει τους εγκληματίες της CIA.

CIA,(http://www.tomdispatch.com/blog/175225/tomgram:_alfred_mccoy,_afghanistan_as_a_drug_war__/)οργάνωσε, εκπαιδεύοντας και εξοπλίζοντας τους Μουτζαχεντίν (αργότερα μετονομάστηκαν σε Ταλιμπάν) για να καταπολεμήσουν την Σοβιετική εισβολή του 1979 στο Αφγανιστάν και να προωθήσουν ηρωίνη στην Ρωσία (http://www.rawa.org/temp/runews/2008/11/24/cia-heroin-still-rule-day-in-afghanistan.html).Η CIA (http://www.geopoliticalmonitor.com/afghan-heroin-the-cia-519/)έστελνε φορτηγά όπλων (https://repository.library.georgetown.edu/bitstream/handle/10822/553561/pressMichael.pdf )μέσω του Πακιστάν στο Αφγανιστάν έτσι να έχει στον έλεγχο της μετά, τα τεράστια κέρδη από την ηρωίνη. Μετά την απόσυρση των Σοβιετικών, οι Ταλιμπάν ανέλαβαν τον έλεγχο της κυβέρνησης του Αφγανιστάν.

 Οι Αφγανοί  έπαιρναν  55 δολάρια το μήνα κατά μέσο όρο και δεδομένου ότι άλλες επιλογές δεν υπήρχαν λόγω της εξαθλίωσης διάλεγαν την καλλιέργεια οπίου (http://www.whale.to/b/afghanistan8.html) για λίγα χρήματα.( http://www.mintpressnews.com/the-us-has-spent-7-6-billion-on-a-drug-war-in-afghanistan-where-opioum-production-just-hit-a-new-record-high/198047/) Οι Ταλιμπάν(http://www.telesurtv.net/english/news/US-to-Blame-for-Spike-in-Opium-Production-in-Afghanistan-20150416-0028.html)υποτίθεται ότι έβγαλαν εκτός νόμου την καλλιέργεια οπίου το 2000.Το αφγανικό όπιο σε χωράφια μειώθηκε από 91.000 εκτάρια που υπολογιζόταν το 1999 σε 7.600 εκτάρια το 2001. (https://www.unodc.org/pdf/publications/report_2001-10-16_1.pdf)

 Γιατί οι ΗΠΑ εισέβαλλαν στο Αφγανιστάν το 2001; Στο Ιράκ εισέβαλαν επειδή υποστήριξαν ότι το καθεστώς που είχαν στήσει πριν χρόνια διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής. Τα συμφέροντα που κρύβονταν πίσω από τις μαριονέτες Μπους (https://theintercept.com/2015/11/05/george-h-w-bush-was-so-bored-by-peace-he-wanted-to-quit/),Ράμσφελντ και λοιπούς αναγνωρίζονται και στην μεγάλη πλειοψηφία των Η.Π.Α πια.

 Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, 19 τρομοκράτες (15 Σαουδάραβες, 2 από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, 1 αιγυπτιακής και 1 λιβανέζικης καταγωγής ) σκοτώθηκαν παίρνοντας μαζί τους 2977 ανθρώπινες ζωές . Οι τρομοκράτες  εκπαιδευτήκαν στην σχολή αεροπορίας Huffman στην Φλόριντα. Κυβερνητικοί αξιωματούχοι δεν αποφάσισαν να επιτεθούν στην  Σαουδική Αραβία  όπου οι περισσότεροι τρομοκράτες προέρχονταν, αλλά στο Αφγανιστάν. Γιατί;

To Αφγανιστάν έγινε η 1 χώρα παραγωγής οπίου και ηρωίνης από το 1995. Η CIA δημιούργησε την κυβέρνηση των Ταλιμπάν που έκανε εξαγωγή  όπιου και ηρωίνης στο Ιράν(http://www.theguardian.com/world/2005/oct/27/iran.roberttait), Ρωσία (http://www.dw.com/en/heroin-addiction-threatens-russias-economic-and-demographic-health/a-14996763)και την Κίνα (http://www.reuters.com/article/us-china-drugs-idUSKBN0P40HP20150624) με κέρδος  εκατομμύρια δολάρια , προκαλώντας τεράστιες οικονομικές και ανθρωπιστικές καταστροφές στις χώρες αυτές πχ εγκληματικότητα ,θανατηφόρες επιδημίες (AIDS, ηπατίτιδα C ).

 Οι αξιωματικοί της CIA προσλαμβάνονταν μέσα στο Ιράν, τη Ρωσία ή την Κίνα; Είναι ευκολότερο να προσλάβεις εξαρτημένους από την ηρωίνη; Οι αξιωματούχοι της CIA εξαρτιόντουσαν από τους φορολογούμενους σε μετρητά ή από τα τεράστια κέρδη της ηρωίνης; Τα σχολεία των ΗΠΑ έδωσαν εντολή για 13 χρόνια, όταν μαθαίνουνε πράγματα όπως αιτία, αποτέλεσμα, τα κίνητρα, τα μέσα, τη λογική να κάνουν επαγωγικό συλλογισμό. Φυσικά και είναι ευκολότερο να προσλάβεις τοξικομανείς.Γιατί κανείς νηφάλιος άνθρωπος δεν θέλει να δουλέψει για την κυβέρνηση των Η.Π.Α και ειδικά για αυτές τις σκοτεινές υπηρεσίες.

 Το Αφγανιστάν, η πηγή του 90% της ηρωίνης παγκοσμίως άρχισε να έχει σημαντικό πρόβλημα όταν οι Ταλιμπάν έβγαλαν εκτός νόμου την ακατάσχετη καλλιέργεια οπίου το 2000. Ο λόγος για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν ήταν επειδή οι  Ταλιμπάν «κηρύσσοντας» παράνομη την καλλιέργεια οπίου σταμάτησαν τους οικονομικούς πολέμους (πόλεμοι για τον έλεγχο του κέρδους από το όπιο) κατά του Ιράν, της Ρωσίας και της Κίνας . -http://www.globalresearch.ca/the-spoils-of-war-afghanistan-s-multibillion-dollar-heroin-trade/91

Η αγορά ηρωίνης στον κόσμο κατέρρευσε από το 2001(http://www.globalresearch.ca/the-spoils-of-war-afghanistan-s-multibillion-dollar-heroin-trade/91) έτσι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν ήταν αναγκαίος για την  CIA που χρηματοδοτείται από το εμπόριο ναρκωτικών ιστορικά  και ασκεί άμεσο έλεγχο επί των οδών των ναρκωτικών. Ένας λοιπόν βασικός λόγος του πολέμου στο καθεστώς του Αφγανιστάν (Ταλιμπάν που οι Η.Π.Α είχαν εγκαθιδρύσει ) ήταν ο μη έλεγχος πια από τις Η.Π.Α των τεράστιων κερδών από την παραγωγή οπίου.

 Φυσικά βασανίζουν αθώους ανθρώπους προκαλώντας σοβαρό χρόνιο πόνο (π.χ. αναγκάζοντας αθώους ανθρώπους να κάθονται στο πάτωμα με τα πόδια σταυρωμένα, τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη τους, χτυπώντας τα κεφάλια τους στο πάτωμα δημιουργώντας τους πληγές ) και μετά τους χορηγούν  παυσίπονα μέχρι να εθιστούν έτσι ώστε να χρειάζονται συνεχώς  παυσίπονα για το χρόνιο πόνο που προκαλείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ με την εφαρμογή των μελετημένων βασανιστηρίων.

Τώρα το  90%( http://www.geopoliticalmonitor.com/afghan-heroin-the-cia-519/)της ηρωίνης παγκοσμίως προέρχεται από το κατεχόμενο Αφγανιστάν. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ελέγχει ήδη το Αφγανιστάν από το 2001.( http://mediaroots.org/opium-what-afghanistan-is-really-about/)

 Κατά τη διερεύνηση σοβαρών εγκλημάτων, όπως η ηρωίνη που σκοτώνει 165.000 Αμερικανούς σε μια δεκαετία, τα μέσα και τα κίνητρα είναι αποκαλυπτικά. Οι ΗΠΑ στρατιωτικά και η CIA(http://www.washingtonsblog.com/2015/09/the-real-afghanistan-surge-is-in-heroin-production-and-tripled-opium-cultivation-since-the-us-military-arrived-un-and-us-government-documents.html) είχαν τα μέσα για να ανατρέψουν το καινούριο καθεστώς του ελέγχου των τεραστίων ποσοτήτων οπίου που ήθελαν να έχουν οι Ταλιμπάν και να μεταφέρουν  τόνους ηρωίνης στις ΗΠΑ κάθε εβδομάδα. Μια προσπάθεια επαναστατική έγινε προσπαθώντας μέσα από την καλύτερη και πιο εξελιγμένη φορολόγηση να φανεί το ξέπλυμα χρήματος από τα τεράστια κέρδη εισαγωγής οπίου. Τρισεκατομμύρια δαπανήθηκαν για τον πόλεμο στο Αφγανιστάν εναντίον των Ταλιμπάν, διότι είχαν βγάλει εκτός νόμου την καλλιέργεια  όπιου . 2.372 Αμερικανοί στρατιώτες(http://icasualties.org/oef/) σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν. Χιλιάδες Βετεράνοι αυτοκτόνησαν. Εκατοντάδες χιλιάδες σε αναπηρία , ανίκανοι για εργασία(http://watson.brown.edu/costsofwar/costs/human/veterans). Και η χρηματοδότηση-φορολόγηση των μυστικών  αστυνομικών υπηρεσιών ακόμα στο σκοτάδι.

 Μπορεί οι Αμερικανοί να έχουνε δημοκρατία αλλά  ένα πανεθνικό δημοψήφισμα για το αν θέλουν να διεξάγουν πόλεμο του οπίου εναντίον άλλων και έναντι των ΗΠΑ δεν θα ήταν θεμιτό; Δεκάδες εκατομμύρια αθώες ζωές καταστράφηκαν λόγω της ηρωίνης από τις ΗΠΑ που κατέλαβαν το Αφγανιστάν. Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν ξεκίνησε ως ένα πόλεμος οπίου εναντίον του Ιράν, της  Ρωσίας και της Κίνας, Βάση των στοιχείων,στατιστικών (κτλ) ο πόλεμος έχει μετατραπεί σε έναν πόλεμο οπίου κατά των Αμερικανών. Υπολογίζεται ότι τα κέρδη από την κρατική εισαγωγή όπιου στις Η.Π.Α(όπως εξηγήσαμε παραπάνω)θα σκοτώσουν 165.000 Αμερικανούς (2016-2026).

Οι Αμερικανοί, το 5% του πληθυσμού της Γης, λαμβάνουν  το 60% των παυσίπονων παγκοσμίως.Οι ΗΠΑ αναλογικά με τον πληθυσμό της  είναι η πρώτη παγκοσμίως  για τον εθισμό στην ηρωίνη. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ και τα εταιρικά στελέχη διεξάγουν τον πόλεμο του οπίου, εναντίον μας. Οι Αμερικανοί (http://www.zerohedge.com/news/2014-02-15/drugging-america-summarized-19-mind-altering-facts)είναι οι πιο ναρκωμένοι άνθρωποι στη Γη.( http://www.naturalnews.com/042763_America_over-medicated_society_prescription_drugs.html)

 

 Η κυβέρνηση των ΗΠΑ εγκατάστησε  τον Hamid Karzai(http://www.globalresearch.ca/the-spoils-of-war-afghanistan-s-multibillion-dollar-heroin-trade/91) (πράκτορα της CIΑ), ως πρόεδρο του Αφγανιστάν το 2002 να αποκαταστήσει τον έλεγχο του εμπορίου  ναρκωτικών. Ο Ahmed Wali Karzai που ήταν μεγαλέμπορος  ηρωίνης ήταν ο αδελφός του Χαμίντ(http://www.globalresearch.ca/the-spoils-of-war-afghanistan-s-multibillion-dollar-heroin-trade/91). Η αφγανική οικονομία ναρκωτικών ήταν ένα προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα της CIA. Ένας καταδικασμένος  διακινητής ηρωίνης ο Izzatullah Wasifi,( http://www.rollingstone.com/politics/news/afghanistan-the-making-of-a-narco-state-20141204) διορίστηκε από τον Καρζάι να ηγηθεί μιας υπηρεσίας καταπολέμησης της διαφθοράς. Μέχρι το(https://news.vice.com/article/afghanistans-opium-economy-is-doing-better-than-ever)2006 οι LA Times(http://articles.latimes.com/2006/dec/26/local/me-heroin26)ανέφεραν ότι η αφγανικής προέλευσης ηρωίνης ήταν τεράστια  αλλά δεν ερευνώνται τα αίτια.  1.000.000 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν σκοτωθεί από την ηρωίνη λόγω της αμερικανικής κατοχής στο Αφγανιστάν. https://www.rt.com/news/afghanistan-heroin-production-increased-266/

 189.000 Αμερικανοί ήταν χρήστες ηρωίνης το 2001.(http://www.samhsa.gov/data/sites/default/files/report_1943/ShortReport-1943.pdf )Ο Λευκός Οίκος ανέφερε τον αριθμό των 1.500.000  εξαρτημένων (https://www.whitehouse.gov/sites/default/files/ondcp/policy-and-research/wausid_results_report.pdf )στις Η.Π.Α από το 2010. Ο αριθμός αυτός εκτοξεύθηκε (2010-2015) σε 2.500.000 ηρωινομανείς.

 Η εξάπλωση του αφγανικού όπιου(http://www.counterpunch.org/2014/11/14/afghan-opium-production-hits-all-time-high/)ήταν τεράστια!( http://www.zerohedge.com/news/2015-09-26/rumors-persist-cia-helps-export-opium-afghanistan)

 Από 7.600 εκτάρια το 2001 σε 224.000 εκτάρια το 2014 .Οι θάνατοι από την  ηρωίνη στις ΗΠΑ εκτοξεύθηκαν από τους 1.779 το 2001 σε 10.574 το 2014 και υπολογίζεται να φθάσει  τους 16.500 το 2016.

https://www.unodc.org/documents/crop-monitoring/Afghanistan/Afghanistan_Opium_Survey_Socio-economic_analysis_2014_web.pdf

 

 

Κάντε κλικ για φωτογραφίες Αμερικανών στρατιωτών που φυλάνε καλλιέργειες όπιου στο Αφγανιστάν

http://www.globalresearch.ca/drug-war-american-troops-are-protecting-afghan-opium-u-s-occupation-leads-to-all-time-high-heroin-production/5358053

 2.500.000 ηρωινομανείς συν 2.000.000 περιστασιακοί χρήστες ηρωίνης σημαίνει ότι το 1/70 Αμερικανών κάνουν χρήση ηρωίνης. Η εγκληματικότητα αυξάνεται ραγδαία, καταστρέφοντας τις οικογένειες και τις γειτονιές(http://www.thedailybeast.com/articles/2015/12/26/cape-cod-america-s-heroin-hot-spot.html). Ηπατίτιδα C, ένας θανατηφόρο ιός, έχει ραγδαία εξάπλωση; Ο λόγος ότι οι χρήστες μοιράζονται βελόνες. Το Sovaldi, ένα φάρμακο της Gilead, κοστίζει  84.000 δολάρια που θεραπεύει την ηπατίτιδα C. 200.000 χρήστες έχουν μολυνθεί με ηπατίτιδα C και σημαίνει ότι κάθε χρόνο προστίθενται 16,5 δισεκατομμύρια κέρδη για την Gilead ετησίως. Ο Ντόναλντ Ράμσφελντ ήταν διευθύνων σύμβουλος της συγκεκριμένης εταιρείας  πριν γίνει Υπουργός Άμυνας το 2001.

http://www.gilead.com/news/press-releases/1997/1/donald-h-rumsfeld-named-chairman-of-gilead-sciences

 Η καθαρή  ηρωίνη κοστίζει $ 450 / γραμμάριο στις ΗΠΑ. Οι «βαριοί» χρήστες λαμβάνουν 400 mg ημερησίως, οι λιγότερο βαριά εξαρτημένοι σχεδόν 25 mg. 1.000 Αμερικανοί δοκιμάζουν ηρωίνη για πρώτη φορά  κάθε μέρα.

https://www.unodc.org/unodc/secured/wdr/Cocaine_Heroin_Prices.pdf

 224.000 εκτάρια  αφγανικού όπιου μπορεί να έχει παραγωγή  560.000 κιλά ηρωίνης ετησίως. $ 450 / γραμμάριο x 1.000 x 560.000 ισούται με  252 δισεκατομμύρια δολάρια αφορολόγητα μετρητά σε ετήσια βάση.  252 δισεκατομμύρια δολάρια για τα μεγαλόσχημα κολάρα που στήνουν και πολυδιαφημισμένα κέντρα και κλινικές απεξάρτησης στα πρότυπα των μαφιόζικων φιλανθρωπιών. Ετησίως η δήθεν αντιμετώπιση του εμπορίου κοστίζει τεράστια ποσά που θα μπορούσαν να πάνε σε τομείς όπως στην παιδεία, στην υγεία, στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, στην πραγματική καταπολέμηση των ναρκωτικών κτλ. .52833 θάνατοι σημειώθηκαν από ηρωίνη στις ΗΠΑ από το 2001 έως το 2014. Οι θάνατοι από ηρωίνη στις ΗΠΑ τετραπλασιάστηκαν από το 2002 έως το 2013 (http://edition.cnn.com/2015/07/07/health/heroin-deaths-quadruple/ )και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχουν διπλασιαστεί και πάλι από το 2013 έως το 2016(http://www.nytimes.com/2014/08/28/nyregion/heroins-death-toll-rising-in-new-york-amid-a-shift-in-who-uses-it.html?_r=0).Θάνατοι οφειλόμενοι στην ηρωίνη υπολογίζονται  στους  165.000 από 2016 με 2026. Πολλαπλασιάζονται συνεχώς οι ασθένειες που σχετίζονται με την ηρωίνη και η εγκληματικότητα λόγω της εξάρτησης θερίζει. 252 δισεκατομμύρια δολάρια  από την αφγανική ηρωίνη είναι τα χρήματα του αίματος της εξουσίας. Τα χέρια σας είναι καλυμμένα με αίμα μπάσταρδοι.

 Το 2013, ένας Αμερικανός πέθαινε  κάθε 64 λεπτά από την ηρωίνη, τώρα, ένας Αμερικανός πεθαίνει κάθε 32 λεπτά. Οι Αμερικανοί που σκοτώνονται βάση των ποσοστών(165.000) ανά δεκαετία από την αφγανική ηρωίνη είναι τριπλάσιοι από τον πόλεμο του Βιετνάμ( 55.000 Αμερικανοί σκοτώθηκαν στον πόλεμο του Βιετνάμ,1965 με 1975).

 Κυβερνητικά στελέχη, υποστηρίζοντας τον πόλεμο στο Αφγανιστάν εμφάνισαν την εικόνα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας μετά την 11 Σεπτεμβρίου όπου χάθηκαν 2977 αθώες ζωές. Η εκμετάλλευση των ζωών αυτών ήταν τα τεράστια κέρδη κι από το εμπόριο της αφγανικής ηρωίνης ενώ οι νεκροί Αμερικανοί είναι 165.000.

 2.500.000 τοξικομανείς στις ΗΠΑ x 0,4 γραμμάρια την ημέρα x 365 ημέρες / έτος ισούται με 365.000 κιλά. Περιστασιακοί  χρήστες λαμβάνουν 50.000 κιλά ετησίως. Η ζήτησης των τακτικών χρηστών  στις ΗΠΑ φέρνει 415.000 κιλά ετησίως.  166.000 εκτάρια οπίου  απαιτούνται για να κάνουν 415.000 κιλά ηρωίνης. 1 εκτάριο = 25 κιλά όπιο = 2.5 κιλά ηρωίνης.

Το 2015 η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ DEA επικεντρωνόταν  στο 7% από τη Λατινική Αμερική. Γιατί  η DEA είχε  επίκεντρο μόνο το 7%; Γιατί είναι η DEA είναι σιωπηλή με μια νεκρική σιγή  για το υπόλοιπο 93%; Δεν θέλουν να διαταράξουν τα τεράστια κέρδη από  την αφγανική ηρωίνη.

http://www.dea.gov/divisions/hq/2015/hq052215_National_Heroin_Threat_Assessment_Summary.pdf

Περίπου 3% προέρχεται από τη Νοτιοανατολική Ασία ή συνθετικές πηγές

 Γιατί η DEA δίνει σιωπηρά την έγκριση του 90% της ηρωίνης στις ΗΠΑ από τις κατεχόμενες δυνάμεις των Η.Π.Α που κατέλαβαν το Αφγανιστάν; Πόσο ψηλά στην κυβέρνηση σχεδιάζονται για να υλοποιηθούν αυτά;  Γιατί δεν κάνουν τίποτα στην DEA (1980) για την καταπολέμηση του κρακ από τη Λατινική Αμερική, για τα αεροπλάνα της CIA που μεταφέρουν τις ποσότητες στο εσωτερικό των ΗΠΑ;Η DEA δεν έχει λογοδοτήσει, ενώ η CIA βγάζει  δισεκατομμύρια από την μοιρασιά στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης των Η.Π.Α. Στο Υπουργείο Οικονομικών δεν έκαναν τίποτα για δισεκατομμύρια σε αφορολόγητα ποσά που καταβάλλονταν από τη CIA και τους εγκληματίες συνεργούς της. 252 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως από  την αφγανική ηρωίνη είναι πολλά λεφτά, των επιχειρήσεων του αίματος. Εάν οι χρήστες ηρωίνης αλλάζαν σε φαρμακευτικά προϊόντα, 110.000 Αμερικανοί θα σώζονταν κάθε δεκαετία. Η αποκατάσταση μιας ανεξάρτητης κυβέρνησης στο Αφγανιστάν θα τελειώσει την παραγωγή οπίου στο Αφγανιστάν, η επιδημία ηρωίνης θα τελειώσει, και 165.000 Αμερικανοί θα σώζονταν κάθε δεκαετία.

 Θα μπορούσε η ηρωίνη στις Η.Π.Α να προέρχεται από οπουδήποτε αλλού κι όχι λόγω της αμερικανικής κατοχής στο Αφγανιστάν; Όχι. Είναι πολύ μικρά τα μεγέθη και οι ποσότητες ηρωίνης από μέρη όπως η Μιανμάρ και το Μεξικό. Ο Λευκός Οίκος κήρυξε υποτίθεται πόλεμο στα 10.500 εκτάρια οπίου στο Μεξικό και στα 1.100 εκτάρια στην Κολομβία που παράγει 28.000 κιλά ηρωίνης ετησίως. Η μεγαλύτερη ποσότητα που μπορεί να παραχθεί στην Λατινική Αμερική και να γίνει εισαγωγή στις Η.Π.Α είναι 28.000 κιλά, δεν είναι αρκετό ούτε για το 1/10 των ηρωινομανών στις Η.Π.Α. Ο Λευκός Οίκος διαστρεβλώνει μεθοδικά την  αναφορά στα 224.000 εκτάρια, αφγανικό όπιο.

 Μόνο μία χώρα στον κόσμο,Αφγανιστάν δηλαδή Η.Π.Α λόγω της αμερικάνικης κατοχής παράγει τόσες μεγάλες ποσότητες αρκετές για να προμηθεύσουν  την αμερικανική θανατηφόρα εξάρτηση της ηρωίνης. Τρέχοντα γεγονότα και στοιχεία σχετικά με τις χώρες αυξανόμενου παράνομου οπίου:

 

 

Όλες οι χώρες που  αυξάνουν την παραγωγή παράνομου οπίου, εκτός από τις ΗΠΑ που κατέλαβαν το Αφγανιστάν, μπορούν  να παράγουν 198.000 κιλά ηρωίνης. Δεν είναι αρκετό  ακόμα και για το μισό της ζήτησης ηρωίνης  στις ΗΠΑ. Από αυτά τα 198.000 κιλά, στο Βιετνάμ, στην Κίνα, στο Πακιστάν και το Ιράν  προορίζονται αποκλειστικά για εγχώρια  κατανάλωση. Τα υπόλοιπα 192.000 κιλά  που μπορεί να προέρχονται από τη Μιανμάρ, το Λάος, το Μεξικό, την Κολομβία και το Τατζικιστάν, πηγαίνουν κυρίως στις χώρες της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής, της Αυστραλίας και της Ευρώπης.

 Οι μεγαλύτερες ποσότητες ηρωίνης στις ΗΠΑ προέρχονται… από τις ΗΠΑ που κατέλαβαν το Αφγανιστάν(λίγο σουρεαλιστικό αλλά η πραγματικότητα). Δεν υπάρχει καμία άλλη φυσική δυνατότητα να εξηγήσει από πού όλη αυτή η ηρωίνη προέρχεται. Δεν υπάρχει άλλη μαθηματική δυνατότητα να εξηγήσει, όπου όλα αυτή ηρωίνη προέρχεται.

Το 62% των Αφγανών είναι αναλφάβητοι. Δεν υπάρχουν αφγανικά χημικά εργοστάσια. Ο Οξικός ανυδρίτης  που απαιτείται για να ηρωίνη, εισάγεται. Διακοπή εισαγωγών οξικού ανυδρίτη σταματά την παραγωγή ηρωίνης. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει σχεδιάσει πολύ καλά τις εισαγωγές οξικού ανυδρίτη. Ποιος είναι ο πωλητής; Ποιος αγοράζει; Υπάρχουν στοιχεία αγοράς;

 Ένα σκάνδαλο ταλάνισε τον Λευκό οίκο την δεκαετία του 80 σε σχέση με το φάρμακο Quaalude.Το φάρμακο απαγορεύτηκε ενώ πολλοί λένε ότι κόστισε και πολύ πολιτικά στην τότε κυβέρνηση. Η αποκάλυψη ήταν μια επιτυχία που έφερε την απαγόρευση του βαρβιτουρικού, το ίδιο μπορεί να γίνει και με τον οξικό ανυδρίτη. https://www.washingtonpost.com/archive/politics/1978/07/21/the-quaalude-affair/19196da2-78b0-4591-8409-c27131adf661/

Αδιαμφισβήτητα δεδομένα:

http://readersupportednews.org/news-section2/318-66/29867-a-third-of-us-backed-afghan-forces-involved-in-drug-trade

 Οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Αφγανιστάν το 2001 και ελέγχεται πλήρως από τις Η.Π.Α. Δεδομένου ότι η Αφγανική εξάπλωση οπίου από 7.600 εκτάρια (2001) σε 224.000 εκτάρια(http://www.tbo.com/list/military-news/fbi-director-troop-withdrawal-from-afghanistan-will-worsen-heroin-problem-20140505/)σήμερα υπό την Αμερικάνικη κατοχή κάνει το Αφγανιστάν αντικειμενικά το νούμερο 1 παραγωγό ηρωίνης σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Αφγανιστάν του πολέμου (ο μεγαλύτερος πόλεμος στις ΗΠΑ ιστορικά )με κόστος πάνω από ένα εκατομμύριο ζωές, ένα τρισεκατομμύριο δολάρια και έχει καταστρέψει δεκάδες εκατομμύρια ζωές.

 Πώς η ηρωίνη από ΗΠΑ-Αφγανιστάν-Αμερικάνικα  κατεχόμενα έρχεται σε εμάς; Ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος είναι το αεροπλάνο. Οι στρατιωτικές επελάσεις των Η.Π.Α και της CIA με ναυλωμένα αεροπλάνα να πετάνε από τις ΗΠΑ κατέφθαναν στο Αφγανιστάν κάθε εβδομάδα. Οι άνθρωποι παίρνονται για στρατιωτικούς σκοπούς  και τα  αεροσκάφη της CIA δεν αναζητούνται. Είναι ένα απλό θέμα θέλησης δηλαδή αν οι πράκτορες της CIA και οι άλλοι εγκληματίες άλλων στρατιωτικών μονάδων  επιθυμούν να φέρουν ηρωίνη στις ΗΠΑ

ΜΕΣΑ-ΚΙΝΗΤΡΑ

Μια πηγή της CIA επιβεβαίωσε ότι της CIA τα "μεγάλα αγόρια" μεταφέρουν ηρωίνη από το Αφγανιστάν προς τις ΗΠΑ. Πριν από το 2009 οι αποστολές της CIA για ηρωίνη ήταν μικρότερες και πιο σποραδικές. Μετά το 2009, οι αποστολές ήταν «πράσινο φανάρι αναμμένο» και γίνονται μεγαλύτερες και πιο τακτικές.

 Από το 2010(http://www.wired.com/2013/05/afghan-poppies/), η πολιτική των ΗΠΑ επιτρέπει την καλλιέργεια οπίου. Κάθε αφγανικό  εκτάριο οπίου  ισούται με 15 ηρωινομανείς στις ΗΠΑ συν 1 Αμερικανό νεκρό από ηρωίνη κάθε δεκαετία. Οι πράκτορες της CIA δεν έχουν την εξυπηρέτηση και προστασία των ΗΠΑ σε περίπτωση αποκάλυψης σκανδάλου. Οι  πράκτορες εξυπηρετούν και προστατεύουν τον εαυτό τους(http://www.peterdalescott.net/AWMrev.html). Δεν υπάρχουν έλεγχοι, σταθερές και ισορροπίες στις σκοτεινές αυτές υπηρεσίες. Θυμηθείτε τα σκάνδαλα που έχουν βγει προς τα έξω όπως το Watergate.

http://www.salon.com/2015/11/22/inside_the_plot_to_kill_jfk_the_secret_story_of_the_cia_and_what_really_happened_in_dallas/

http://www.globalresearch.ca/a-timeline-of-cia-atrocities/5348804

http://carnegieendowment.org/2005/12/20/case-for-abolishing-cia

 Ο Γερουσιαστής Moynihan εισήγαγε νομοθεσία για την κατάργηση της CIA το 1991 και το 1995 με το σκεπτικό ότι πρόκειται για μια άνομη μυστική υπηρεσία της αστυνομίας. Η CIA είναι ασυμβίβαστη με την ελεύθερη δημοκρατία.

 Η λίστα για το ποιος έχει τα μέσα για τη μεταφορά των  τόνων της αφγανικής ηρωίνης στις ΗΠΑ κάθε εβδομάδα είναι μια σύντομη λίστα. Στρατιωτικές υπηρεσίες  και η CIA.

Αμερικανική στρατιωτική υπηρεσία μπορεί να μεταφέρει την ηρωίνη, αν και δεν υπάρχει καμία μεγάλης κλίμακας ιστορία των στρατιωτικών υπηρεσιών σε σχέση με την μεταφορά ναρκωτικών. Η CIA έχει μια ιστορία στην «αντιμετώπιση» των ναρκωτικών-http://abcnews.go.com/WNT/US/story?id=1252876

http://www.buzzfeed.com/aramroston/exclusive-us-navy-seal-smuggled-10-kilos-of-cocaine-into-mia#.oyNJr715Oo

http://fas.org/irp/congress/1998_cr/980507-l.htm

  Η CIA πέρναγε λαθραία την ηρωίνη (1970) από το Βιετνάμ μέσα σε σώματα στρατιωτών σε σακούλες..- https://usahitman.com/ccahce/#prettyPhoto

http://thiscantbehappening.net/node/2799

 

  Μεγάλο μέρος της ηρωίνης που «πλημμυρίζει» τις ΗΠΑ από την αμερικανική κατοχή στο Αφγανιστάν έρχεται με εγκληματίες της CIA σε αεροσκάφη της CIA, όπως ακριβώς με την κοκαΐνη από τη Νικαράγουα σε αεροσκάφη (1980).

Ο πρόεδρος των Η.Π.Α (το μεγαλύτερο αξίωμα) είναι υπεύθυνος για τη CIA.Σήμερα ο  Ομπάμα βρίσκεται μπροστά σε 35.470 θανάτους (2009-2014) και σε όλα τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν της CIA από το 2009.

 Η CIA έχει μια πολύ βρώμικη ιστορία. Για να βλάψουν ανθρώπους οι εγκληματίες της και να πετύχουν τους σκοπούς τους κάνουν τα πάντα(http://www.globalresearch.ca/a-timeline-of-cia-atrocities/5348804), σε βάζουν σε μαύρη λίστα δήθεν για τρομοκρατία ή εχθρός της εθνικής ασφάλειας (http://www.lawg.org/our-publications/72-general/319-declassified-army-and-cia-manuals) , διαπράττουν επιθέσεις(http://fightgangstalking.com/)

, δολοφονούν, δηλητηριάζουν ,εκβιάζουν(https://www.popularresistance.org/how-many-politicians-is-the-nsa-cia-fbi-blackmailing/ )

 

διαπράττουν κακουργήματα, κάνουν διακίνηση  ναρκωτικών , βασανίζουν, απειλούν , τρομοκρατούν, πειραματίζονται σε ανθρώπους, έχουν εμπλακεί σε σωματεμπορία και ασέλγεια ανηλίκων και πολύ ακόμα  χειρότερα.

http://leutrellosborne.weebly.com/cointel-pro.html

http://www.amazon.com/How-Get-Away-Murder-America-ebook/dp/B008EJL43Q

https://www.washingtonpost.com/news/the-switch/wp/2014/03/13/former-church-committee-chief-counsel-new-technology-adds-a-lot-to-government-power/

http://www.liveleak.com/view?i=2b0_1415982777

http://www.alternet.org/world/did-nato-dogs-rape-afghan-prisoners-bagram-air-base

http://www.orbooks.com/catalog/chameleo/

http://sputniknews.com/us/20150107/1013437187.html

 Η CIA διαπράττει  μαζική δολοφονία σαν «ξεφάντωμα» δεδομένου ότι έχει το ακαταλόγιστο και δεν ελέγχεται από πουθενά..

http://www.countercurrents.org/lucas240407.htm

 Η CIA είναι μια οργάνωση επαγγελματιών εγκληματιών που αποτελείται από  άνδρες και γυναίκες. 90% των αξιωματικών της CIA είναι στις ΗΠΑ. Λίγοι αξιωματικοί της CIA πάνε στο εξωτερικό, εκτός και αν υπάρχει κάτι σαν δισεκατομμύρια δολάρια σε ηρωίνη...Οι άνθρωποι της  CIA είναι ψυχοπαθείς, κλέφτες, πόρνες, νταβατζήδες, σωματέμποροι, έμποροι ναρκωτικών, μαζικοί δολοφόνοι και χειρότερα. Δεν αισθάνονται τύψεις, οι ψυχοπαθείς δεν έχουν την ικανότητα να αισθάνονται τύψεις για τα εγκλήματά τους. Φοβούνται να πάρουν την ευθύνη και να τιμωρηθούν για τα εγκλήματά τους. Κι όλο αυτό ονομάζεται εθνική ασφάλεια. Πλουτίζουν όλο και περισσότερο και παίρνουν περισσότερη δύναμη για κάθε νέα εθνική ανασφάλεια και κάθε νέο εχθρό που δημιουργούν.

*Ένα κομμάτι προς το τέλος δεν έχει μεταφραστεί γιατί επαναλαμβάνει σχεδόν τα ίδια με άλλο τρόπο και παρόμοιους χαρακτηρισμούς. Περιλαμβάνει κάποιες αναφορές για την διαμάχη του ISIS με τις Η.Π.Α για τον έλεγχο των τεράστιων κερδών από την παραγωγή του Αφγανικού όπιου που θα εξετάσουμε σε επόμενο άρθρο.

Πηγή περιγραφής- http://www.globalresearch.ca/author/william-edstrom

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License