Προγραμματισμένες δράσεις αλληλεγγύης για την υπόθεση του συντρόφου Γρήγορη Τσιρώνη

Προγραμματισμένες δράσεις αλληλεγγύης για την υπόθεση του συντρόφου Γρήγορη Τσιρώνη

Στις 5 Φλεβάρη ξεκινά στο Εφετείο η δίκη του αντιεξουσιαστή Γρηγόρη Τσιρώνη, που κατηγορείται για συμμετοχή στη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας στη Σόλωνος τον Ιανουάριο του 2006, αλλά και για σωρεία άλλων ληστειών που έλαβαν χώρα την περίοδο 2002-2006, με μοναδικό ενοχοποιητικό στοιχείο τις φιλικές και συντροφικές του σχέσεις και κυρίως την ενεργή συμμετοχή του στο αντιεξουσιαστικό κίνημα. Ο σύντροφος συνελήφθη έπειτα από μια μακρά περίοδο επιβεβλημένης φυγοδικίας, στο πλαίσιο του γκεμπελικού κατασκευάσματος της ομάδας των «ληστών με τα μαύρα» από τους διωκτικούς μηχανισμούς και του αδυσώπητου κυνηγητού που το κράτος εξαπέλυσε εναντίον του, καθώς και δύο ακόμη συντρόφων, με αποκορύφωμα την επικήρυξή τους τον Οκτώβριο του 2010 για 600.000 ευρώ. Η συγκυρία βέβαια είναι τέτοια, που η κατηγορία για ληστεία τράπεζας από έναν προλετάριο καθόλου δεν ξεγελά την αποδεκατισμένη από τις πολιτικές των μνημονίων κοινωνία, παραμονές μάλιστα της ψήφισης του ασφαλιστικού εκτρώματος από την κυβέρνηση. Ο λαός ξέρει καλά πως οι πραγματικοί ληστές, αυτοί που πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορούμενου, είναι εκείνοι που λεηλάτησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, εκείνοι που διαχρονικά εγκληματούν σε βάρος του. Είναι το κράτος και τα κοράκια του ντόπιου και διεθνούς κεφαλαίου.  

Απέναντι στην προσπάθεια της αστυνομίας και των δικαστών να συντρίψουν τα προτάγματα της αντίστασης και της αλληλεγγύης, να τσακίσουν τα κινήματα που προτάσσουν τη σύγκρουση με το καθεστώς και την επαναστατική προοπτική, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους πολιτικούς κρατούμενους. Οργανώνουμε την ταξική αντεπίθεση. Τον πόλεμο των εργαζομένων και των ανέργων, των ντόπιων και των μεταναστών, των κοινωνικά και ταξικά αποκλεισμένων, για την καταστροφή κράτους και κεφαλαίου.

 

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΡΙΟ ΣΕÏΣΙΔΗ

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/1, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 5ΜΜ

ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ/ ΤΡΙΤΗ 2/2, ΝΟΜΙΚΗ, 11ΠΜ

ΔΙΚΗ/ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/2, ΕΦΕΤΕΙΟ, 9ΠΜ

 

Συνέλευση Αλληλεγύης στον αντιεξουσιαστή Γρηγόρη Τσιρώνη

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License