Αλληλεγγύη στον Γρ. Τσιρώνη - Παλλήνη

Ενόψει της επερχόμενης δίκης του Γρηγόρη Τσιρώνη στις 5/2/16, ως μικρή ένδειξη αλληλεγγύης αναρτήσαμε πανό στον προαστειακό της Παλλήνης.

post image

Ενόψει της επερχόμενης δίκης του Γρηγόρη Τσιρώνη στις 5/2/16, ως μικρή ένδειξη αλληλεγγύης αναρτήσαμε πανό στον προαστειακό της Παλλήνης.

Ό σύντροφος δικάζεται με την κατηγορία ότι συμμετείχε στη ληστεία της εθν.τράπεζας στη Σόλωνος το 2006. Ο ίδιος ο Γρηγόρης αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται στα πλαίσια μιας υπόθεσης που χρησιμοποίησε το κράτος σαν αφορμή για διώξεις αγωνιστών μέσα από το α/α κίνημα με μιντιακά κατασκευάσματα και εξωφρενικές επικηρύξεις.

Παράλληλα, συνεπής στις αξίες του και στον ανατρεπτικό αγώνα δηλώνει: "... ως προς την απαλλοτρίωση του καπιταλιστικού εκτρώματος που ονομάζεται τράπεζα, έναν ταγμένο εχθρό της κοινωνίας, τόσο στη συνείδησή μου όσο και στη συνείδηση της κοινωνίας, που στο άκουσμα της απαλλοτρίωσης της μόνο αποτροπιασμό δεν αισθάνεται, έχω να πω ότι διεκδικεί επάξια τη θέση της ως μια επαναστατική πράξη. [...] Ούτε διαφωνώ, ούτε αποκηρύσσω την απαλλοτρίωση μιας τράπεζας. Το να συμφωνώ όμως ηθικά και ιδεολογικά δεν με κάνει αυτομάτως ηθικό αυτουργό ούτε δίνει το δικαίωμα στους διωκτικούς μηχανισμούς να με στοχοποιούν ως δράστη του συνόλου των ληστειών, που διαπράχθηκαν στην ελληνική επικράτεια από το 2002-2015.".

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


ΔΙΚΗ 5/2/16 - ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ
ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 29/1/16, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ, 5 ΜΜ
ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΡΙΤΗ 2/2/16, ΝΟΜΙΚΗ, 11 ΠΜΑλληλέγγυες-οι από τα Μεσόγεια

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License