Συγκέντρωση στην Επιθεώρηση Εργασίας για τον προπηλακισμό στα ΕΛΤΑ Courier

Συγκέντρωση στην Επιθεώρηση Εργασίας για τον προπηλακισμό στα ΕΛΤΑ Courier

Το σωματείο μας καλεί σε συγκέντρωση έξω από την Επιθεώρηση Εργασίας (Σαλαμάγκα 1, Ιωάννινα) την Παρασκευή 29/01/2016, στις 08:30, την ώρα που θα πραγματοποιηθεί η εργατική διαφορά του συναδέλφου κατά του αφεντικού των ΕΛΤΑ Courier Ιωαννίνων, σχετικά με το περιστατικό προπηλακισμού που έλαβε χώρα στις 14/01/2016. Για το λόγο αυτό τυπώθηκε αφίσα που κολλιέται μαζικά στην πόλη.   Εν τω μεταξύ, μέλη του ΣΒΕΔΙ και αλληλέγγυοι/ες πραγματοποιήσανε την Παρασκευή 22/01 μοίρασμα της ανακοίνωσης του σωματείου στο κέντρο της πόλης, ενώ κατέληξαν στο κεντρικό ταχυδρομείο όπου απαίτησαν να συναντήσουν το νομικό σύμβουλο των ΕΛΤΑ Courier και τον περιφερειακό διευθυντή των ΕΛΤΑ, στους οποίους και καταγγέλθηκαν τόσο η συγκεκριμένη συμπεριφορά του πράκτορα, όσο και η συνειδητή του τακτική να μην εφαρμόζει την εργατική νομοθεσία.

 

  πηγή: http://svedi2012.blogspot.gr/2016/01/courier_26.html

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License