Μιλάνο:Αντιφασιστική συγκέντρωση κατά ακροδεξιού συνεδρίου(Βίντεο)

Εκατοντάδες φοιτητές σήμερα,Παρασκευή , πραγματοποιήσαν αντιφασιστική συγκέντρωση κατά ακροδεξιών και εθνικιστικών ομάδων που συμμετείχαν σε διήμερο συνέδριο στο Μιλάνο.

Εκατοντάδες  φοιτητές  σήμερα,Παρασκευή , πραγματοποιήσαν αντιφασιστική συγκέντρωση κατά ακροδεξιών και εθνικιστικών ομάδων που συμμετείχαν σε διήμερο συνέδριο στο Μιλάνο.Σύμφωνα με πληροφορίες Οι ακροδεξιοί που συμμετείχαν στο συνέδριο προέρχονται σχεδόν απ όλες της χώρες της Ευρώπης.

Βίντεο απο τη χθεσινή(28/1)Αντιφασιστική συγκέντρωση

https://youtu.be/HmuC8u2StYg   Bίντεο από την σημερινή(30/1) Αντιφασιστική συγκέντρωση https://youtu.be/51VwpUvQXRA   πηγή περιγραφής-http://indicator.gr/23090-2/  

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License