ΣΗΜΕΡΑ: ΟΛΟΙ/ΕΣ στις 8μμ στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, στο Ρεξ Πανεπιστημίου 48

Περίληψη

Έπειτα από τη διαδήλωση της Παρασκευής 29/1 έξω από το Εθνικό Θέατρο και ενάντια στη λογοκρισία που επιβάλλει η απόφαση της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης του θεάτρου να "κατέβει" η παράσταση "Ισορροπία του Νας" διεκδικούμε: Ανάκληση της εν λόγω απόφασης και πραγματοποίηση της παράστασης στην προκαθορισμένη ώρα της, 9:30 μμ, την Κυριακή 31/1 στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Καλούμε όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους να στηρίξουν, να πλαισιώσουν και να προστατεύσουν την παράσταση με την παρουσία τους έξω από την Πειραματική Σκηνή στο Ρεξ, Πανεπιστημίου 48, αυτήν την Κυριακή στις 20:00.

Η ελευθερία του λόγου είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς.

Υπερασπιζόμαστε μια τέχνη που προκαλεί, θέτει ερωτήματα και μετακινεί συνειδήσεις.

Κίνηση ενάντια στη Λογοκρισία

https://www.facebook.com/events/1030268217016951/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License