Ανακοίνωση της Κατάληψης Θεμιστοκλέους 58 για το άνοιγμα ανταλλακτικού/χαριστικού χώρου

Για το άνοιγμα του δεξιού καταστήματος στο ισόγειο της Κατάληψης Θ58

Στο ισόγειο του κατειλημμένου κτηρίου επί της οδού Θεμιστοκλέους 58 λειτουργεί ένας αντιεμπορευματικός χώρος ανταλλακτικού/χαριστικού χαρακτήρα με ρούχα, παπούτσια και άλλα είδη (όλα σε καλή κατάσταση), καθώς και συλλογής κινηματικού υλικού.

Ο σκοπός του συγκεκριμένου αυτού χώρου είναι η συλλογή ρουχισμού καθώς και ό,τι άλλο μπορεί να προσφέρει η καθεμιά/καθένας, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων μας.

Επίσης συλλογικότητες, συνελευσεις, πολιτικές ομάδες και ατομικότητες του αναρχικού/αντιεξουσιαστικού χώρου, μπορούν να αφήνουν το έντυπο υλικό τους (αφίσες, κείμενα μπροσούρες κλπ) προς διάθεση.

Ο χώρος θα είναι ανοιχτός καθημερινά 12.00-20.00 (καμιά φορά και πιο αργά!)

Κατάληψη Θεμιστοκλέους 58
τh58[παπάκι]riseup.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License