Σημερα μαζευτηκαμε στην πλατεια Ταχυδρομειου απο τις 10 το πρωι, οπου και καλουσαν η ανοιχτη συνελευση αναρχικων και η ΑΚΛαρισας. Παραλληλα στην αλλη πλευρα της πλατειας ειχε καλεσμα απο ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ και επαγγελματοβιοτεχνες. Στο πανο του δικηγορικου συλλογου λαρισας βρισκοταν και η πρωην βουλευτης της χρυσης αυγης Δεσποινα Σβερωνη. Η φασιστω προσεγγιστηκε απο συντροφους και συντροφισσες και αναγκαστηκε να αποχωρησει απο την συγκεντρωση... Στη συνεχεια εγινε παρεμβαση απο την συνελευση και διαβαστηκε το κειμενο της συλλογικοτητας απο την μικροφωνικη τους. Τελος πραγματοποιηκε πορεια στο κεντρο. Στην διαδρομη της πορειας διακοσμηθηκε το μαγαζι της Κατια Ραμου, αθρογραφου στον μαυρο κρινο.

ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΟΣ

ανοιχτη συνελευση αναρχικων

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License