Μαύρη Διεθνής - Στην Πηγή της Θυματοποίησης

Περίληψη

Σύντροφοι υπάρχει μήπως αυτή η μπροσούρα στην αθήνα σε κάποια κατάληψη ή σε βιβλιοπωλείο για να βρούμε?

Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και αναφέρεται σε γεγονότα  που δεν ήταν γνωστά στην Ελλάδα σε σχέση με τη piazza fontana και εκείνη την εποχή. Καλή δουλειά απο τους συντρόφους που το μετέφρασαν.

από @ 04/02/2016 10:33 μμ.


Νομίζω οτι πέρα απο το ρέθυμνο που την εβγαλε θα δωθεί και στη μυτηλήνη  στην εκδήλωση για το ένοπλο που θα μιλήσουν σύντροφοι απο ΣΠΦ και ΕΑ. Επίσης νομίζω οτι θα υπάρχει και στην κατάληψη ζαίμη στην αθήνα αλλά δεν το λέω με σιγουριά. Ας ενημερώσει κάποιος σύντροφος απο εκεί καλύτερα.

από @διανομη 05/02/2016 9:23 πμ.


θα υπαρχει και στον βολο και στην Αθηνα στην καταληψη θεμιστοκλεους..

από @ 05/02/2016 1:08 μμ.


Εχει σταλεί για εκτύπωση και στα γιάννενα. Οπότε αν κάποιος την ψάχνει, μπορεί να την βρεί και εκεί.

από @αρχείο 05/02/2016 1:13 μμ.


η μπροσούρα "η πηγή της θυματοποιήσης" ενώ έχει γραφτεί για την Ιταλία της περιόδου πριν τις Ερυθρές Ταξιαρχίες κ τα μολυβένια χρόνια  απο το 69 κ μετά , στην ουσία θα μπορούσε να έχει γραφτεί για την Ελλάδα κ τον αναρχικό  χώρο του σήμερα..

από Μπάσταρδο του Στίρνερ 05/02/2016 1:57 μμ.


Πραγματικά αυτό που αναφέρει ο 1579625, είναι γεγονός. Αν μελετήσει κανείς την πηγή της θυματοποίησης θα εκπλαγεί απο τις ομοιότητες που θα συναντήσει με την Ελλάδα απο την 2012 και μετά εποχή. Μιζέρια - θυματοποίηση- συνωμοσιολογία απο εμάς τους ίδιους και ένα γενικότερο κλίμα ενοχοποίησης της προωθημένης και άμεσης δράσης. Παράλληλα λαμβάνει χώρα και μια διαδικασία που θέλει να παρουσιάσει την αναρχία σαν ένα παρεάκι ελευθεριακών που προτάσσει το δίκαιο και τη μαζικοποίηση των αγώνων σε μια κοινωνία που κοιμάται τον ύπνο του δικαίο. Αν αυτή η "στρατηγική" απέτυχε το 69 στην ιταλία γιατί να επιτύχει στην ελλάδα του σήμερα που τα ευήκοα ότα πνέουν τα λοίσθια? Είναι να αναρωτιέται κανείς?  

από (Α) 05/02/2016 2:23 μμ.


Πολύ καλή δουλειά, όπως ειπώθηκε και πιο πάνω είναι πολύ επίκαιρη. Καλό θα είναι να γίνει μια λίστα με τις καταλήψεις και τα στέκια που την έχουν για να μπορούν να την βρουν όσοι σύντροφοι επιθυμούν να την διαβάσουν    

από @βόρειος 05/02/2016 4:56 μμ.


Θεσσαλονίκη υπάρχει πουθενά διαθέσιμη η μπροσούρα κ γενικά τα βιβλία της Μαύρης Διεθνής??

από @κουιζ.. 05/02/2016 9:23 μμ.


Η μπροσούρα των συντρόφων  είναι καθρεφτης για μία μερίδα του ελληνικού αναρχικού χώρου..

Οι αντιδράσεις των ιταλών "αναρχικών" που μετα την πιάτσα Φοντάννα  δαιμονοποίησαν καθε πράξη βίας , θυμίζει την υστερία καποιων μετα τα γεγονότα της Μαρφίν..ή μετά την εκτέλεση των 2 χρυσαυγιτών..Και είπαμε η ιστορία επαναλαμβάνεται μονάχα ως φάρσα..

από @ 07/02/2016 6:59 μμ.


Βγήκε μια νέα μπροσούρα απο μαύρη διεθνή για το άτομο και την οργάνωση που νομίζω αναφέρεται σε πρακτικά-θεωρητικά ζητήματα όσον αφορά τις ομάδες κλπ. Ήθελα να ρωτήσω αν και αυτή θα δίνεται στα ίδια σημεία με την προηγούμενη.

από @ 07/02/2016 9:04 μμ.


Η νέα μπροσούρα της Μαύρης Διεθνής - Ατομικότητα και αναρχική ομάδα πραγματεύεται τη σχέση ανάμεσα  στο άτομο και την αναρχική ομάδα (κατα κύριο λόγο στην μπροσούρα γίνεται αναφορά σε συνομωτικές ομαδοποιήσεις αλλά μπορούν να βγούν αρκετά συμπεράσματα και για την σχέση ατόμου και δημόσιων αναρχικών ομάδων).

Η μπροσούρα μπορεί να βρεθεί σε όσα μέρη έχουν προαναφερθεί για την Πηγή της Θυματοποίησης. Επίσης έχει σταλεί και σε διάφορα στέκια/καταλήψεις τα οποία θα αποφασίσουν αν θα την τυπώσουν και θα την έχουν προς διάθεση.

από @αρχειοθετης 07/02/2016 10:08 μμ.


Υπάρχει κάπου μία λίστα με όλα τα βιβλία που έχουν εκδοθεί από Μαύρη Διεθνή;

από @μυτιληναίος 09/02/2016 9:31 μμ.


Οι δύο νέες μπροσούρες της Μαύρης Διεθνούς  διανέμονται και από την Αναρχική βιβλιοθήκη  Τεφλον στην Λέσβο..

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License