Σχετικά με το ξυλοδαρμό του συντρόφου Π. Ασπιώτη στο τμήμα Μεταγωγών

Σχετικά με το ξυλοδαρμό του συντρόφου Π. Ασπιώτη στο τμήμα Μεταγωγών

Σχετικά με το ξυλοδαρμό του συντρόφου Π. Ασπιώτη στο τμήμα Μεταγωγών

 

Σήμερα Σάββατο 6 Φλεβάρη, ο αναρχικός σύντροφος Παναγιώτης Ασπιώτης ήταν να μεταφερθεί από τις φυλακές Ναυπλίου στις φυλακές Κορυδαλλού ώστε να περάσει τη Δευτέρα από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Ευτύχη Νικόπουλο. Παρόλα αυτά, αιφνιδίως μεταφέρθηκε στο μεταγωγών στη Πέτρου Ράλλη, όπου αφού απομονώθηκε από τους άλλους κρατούμενους, οδηγήθηκε σε χώρο όπου δεν υπήρχαν κάμερες. Εκεί δέχθηκε βάναυση επίθεση από κουκουλοφόρους μπάτσους της αντιτρομοκρατικής με σκοπό τη βίαιη λήψη δείγματος DNA. Χτυπήματα στο κεφάλι, κλωτσιές στα πλευρά και στο υπόλοιπο σώμα δόθηκαν αφειδώς από τα ένστολα γουρούνια. Τελικά, κατάφεραν να πάρουν δείγμα DNA με τη δεύτερη προσπάθεια αφού ο σύντροφος στην πρώτη προσπάθεια, για να μη δώσει DNA, κατάπιε τη μπατονέτα. Μετά τη λήψη του DNA, οι μπάτσοι συνέχισαν να δίνουν χτυπήματα στα πλευρά για ώρα, προς παραδειγματισμό.

Ο ειδικός εφέτης ανακριτής Ευτύχης Νικόπουλος, οι αντιτρομοκρατικάριοι και το «αριστερό» υπουργείο Δικαιοσύνης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την επίθεση αυτή και εμείς θα σταθούμε απέναντι τους.  Ας γνωρίζουν καλά ότι τίποτα δε μένει αναπάντητο από τον κόσμο του αγώνα.

 

 

ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

 

ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΣΠΙΩΤΗ

 

 

 

Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License