Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον σύντροφο Παναγιώτη Ασπιώτη

Την Δεύτερα 8/2 στις 12 καλούμε σε συγκέντρωση στο εφετείο στην οδό Λουκάρεως ως την ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον σύντροφο Π. Ασπιώτη για τον ξυλοδαρμό του από τα γουρούνια της αντιτρομοκρατικής.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον σύντροφο Παναγιώτη Ασπιώτη

Στις 6 Φεβρουαρίου ο σύντροφος Παναγιώτης Ασπιώτης ενημερώνεται πως θα μεταχθεί από τις φυλακές Ναυπλίου στις φυλακές Κορυδαλλού για να περάσει την Δευτέρα από τον ειδικό εφέτη ανακριτή Ε. Νικόπουλο. Παρόλα αυτά μεταφέρθηκε στο τμήμα Μεταγωγών, όπου αφού απομονώθηκε σε χώρο που δεν υπήρχαν κάμερες και μακριά από τους υπόλοιπους κρατούμενους, δέχτηκε επίθεση από κουκουλωμένους της αντιτρομοκρατικής με σκοπό την βίαιη λήψη DNA. Παρόλη την μανία των θρασύδειλων κουκουλοφόρων της αντιτρομοκρατικής, με χτυπήματα τόσο στο κεφάλι αλλά και σε όλο το σώμα, δυσκολεύτηκαν να πάρουν το δείγμα με την πρώτη καθώς ο σύντροφος κατάπιε την μπατονετα. Τα χτυπήματα συνεχίστηκαν για πολύ ώρα μετά, αφού είχαν ήδη πάρει το βιολογικό υλικό.

Άσχημα χτυπημένος και παρά τις αξιώσεις του ίδιου αλλά και του δικηγόρου του μεταφέρεται μετά από ώρες τελικά πρώτα στο νοσοκομείο Κορυδαλλού και από εκεί στο Λαϊκό και τέλος στο ΚΑΤ για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Την Δεύτερα 8/2/16 στις 12 καλούμε σε συγκέντρωση στο εφετείο στην οδό Λουκάρεως ως την ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον σύντροφο Π. Ασπιώτη για τον ξυλοδαρμό του από τα γουρούνια της αντιτρομοκρατικής.

 

Θα μας βρουν απέναντι τους .

Κανένας σύντροφος δεν είναι μόνος του.

 

Σύντροφοι-συντρόφισσες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License