12ο Αναρχικό Φεστιβάλ Βιβλίου Ζάγκρεμπ

12ο Αναρχικό Φεστιβάλ Βιβλίου Ζάγκρεμπ

12ο Αναρχικό Φεστιβάλ Βιβλίου Ζάγκρεμπ

Το 12ο Αναρχικό Φεστιβάλ Βιβλίου Ζάγκρεμπ θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 10 Απριλίου 2016.

Το Αναρχικό Φεστιβάλ Βιβλίου του Ζάγκρεμπ (ASK - Anarhisticki Sajam Knjiga) είναι μια ετήσια αναρχική εκδήλωση, με τα πρώτα 11 φεστιβάλ να εξελιχθήκανε πολύ καλά και προσδοκούμε να εμπλέξουμε ακόμα περισσότερους ανθρώπους κάθε χρόνο, είτε πρόκειται για συμμετέχοντες, για εκδότες, για ομάδες,  για projects – οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για όσα το φεστιβάλ βιβλίου έχει να προσφέρει.

 
Σχετικά με το κομμάτι των συζητήσεων/εκδηλώσεων όλα είναι ανοιχτά, όπως κάθε χρόνο, οπότε όλες οι ιδέες, οι προτάσεις κλπ είναι ευπρόσδεκτες, καθώς επίσης και κείμενα που τα βρίσκεται ενδιαφέροντα για περαιτέρω διαβούλευση/δημόσια συζήτηση.

 
Το Αναρχικό Φεστιβάλ Βιβλίου λαμβάνει χώρα στο Ζάγκρεμπ κάθε άνοιξη σαν ένα τοπικό σημείο αναφοράς για τα αναρχικά και ελευθεριακά βιβλία και άλλες εκδόσεις.  Επίσης στοχεύουμε να ανοίξουμε συζητήσεις για θέματα που είναι σημαντικά για το αναρχικό κίνημα ή για την τοπική μας κοινότητα.

Η ιδέα για ένα τέτοιο φεστιβάλ δεν είναι καινούρια, αλλά βασίζεται στη θετική εμπειρία άλλων Αναρχικών Φεστιβάλ Βιβλίου. Σε πολύ διαφορετικές περιστάσεις, αυτά τα φεστιβάλ βιβλίου έχουν αποδεδειγμένα καταστεί σημαντικά σημεία συνάντησης και εκδηλώσεων τόσο σε τοπικά όσο και σε διεθνή επίπεδα. Αυτός είναι ο λόγος που χρειαζόμαστε την βοήθεια σας! Ελάτε και υποστηρίξτε αυτό το φεστιβάλ με αλληλεγγύη και συμμετοχή!

Εάν δεν μπορείτε να έρθετε στο φεστιβάλ βιβλίου, θα μπορούσατε να στείλετε κάποιες δωρεάν εκδόσεις, αφίσες και άλλο υλικό. Επίσης θα μπορούσατε να στείλετε βιβλία και άλλες εκδόσεις προς πώληση. Εμείς θα οργανώσουμε ένα χώρο για όλους εσάς που δεν μπορείτε να έρθετε, αλλά παρόλα αυτά επιθυμείτε να παρουσιάσετε τη δουλειά σας στο φεστιβάλ. Επικοινωνήστε μαζί μας  στο anarhisticki.sajam.knjiga@gmail.com για λεπτομέρειες, διεύθυνση αποστολής υλικού κλπ.

Συμμετοχή:

Για να μας βοηθήσετε να οργανώσουμε το φεστιβάλ βιβλίου και να ολοκληρώσουμε εγκαίρως το πρόγραμμα, θα θέλαμε να επικυρώσετε το συμμετοχή σας το συντομότερο δυνατό. Το e-mail μας είναι: anarhisticki.sajam.knjiga@gmail.com

Ελάτε σε επαφή και ενημερώστε μας για τον τρόπο που θα θέλατε να συμμετέχετε. Ακολουθούν κάποιες ερωτήσεις, ενώ καλωσορίζουμε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία. Επίσης ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε φιλοξενία. Υπάρχουν μερικές εναλλακτικές , αλλά χρειαζόμαστε όλες τις λεπτομέρειες το συντομότερο.

Κάποιες από τις λεπτομέρειες που χρειαζόμαστε από εσάς:

1. Ερωτήσεις για όλους τους καλεσμένους που έρχονται εκτός Ζάγκρεμπ:
- πως θέλετε να συμμετέχετε?
- θα θέλατε να κάνετε μια παρουσίαση, ένα workshop ή μια συζήτηση στο φεστιβάλ βιβλίου;
- χρειάζεστε βοήθεια για τη διαμονή σας; (δωρεάν χώροι φιλοξενίας είναι περιορισμένοι)

2. Εάν χρειάζεστε έναν χώρο έκθεσης:
- πόσο μεγάλος θα πρέπει να είναι?
- χρειάζεστε βοήθεια στον πάγκο?
- μπορείτε να βοηθήσετε με τα έξοδα του φεστιβάλ βιβλίου; (Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχετε πάγκο, όλοι οι χώροι έκθεσης είναι δωρεάν)
- θέλουμε κάποιες βασικές πληροφορίες για εσάς (τρόπος επικοινωνίας, τι βιβλία/εκδότες διακινείτε [όχι λίστα, απλά λίγες πληροφορίες]...)

Μπορείτε να κατεβάσετε την αφίσα του φεστιβάλ από την ιστοσελίδα μας: http://www.ask-zagreb.org/anarchist-bookfair-zagreb-2016.pdf

Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ (δεν έχει λοκληρωθεί ακόμα, σύντομα νεότερα!)

Περισσότερες πληροφορίες:
web: www.ask-zagreb.org
e-mail: anarhisticki.sajam.knjiga@gmail.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License