Σε “επιτροπή κατοίκων” μεταμφιέστηκαν τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά (φωτογραφίες)

Δεν είναι μόνο ότι οι φασίστες απέτυχαν να συσπειρώσουν οποιονδήποτε πραγματικό κάτοικο, χάρη και στην άμεση παρέμβαση του αντιφασιστικού κινήματος. Είναι επιπλέον ότι αναγκάστηκαν να μεταμφιέσουν μέχρι και κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και άλλα μέλη του γνωστού τάγματος εφόδου σε “αγανακτισμένους κατοίκους”. Ας δούμε κάποιες φωτογραφίες που σήκωσε η ίδια η ναζιστική συμμορία στον ιστότοπό της:

Η Χρυσή Αυγή επιχειρεί να μεταμφιεστεί σε “επιτροπές κατοίκων” ενάντια στα hot-spots. Γνωρίζουν καλά οι Χρυσαυγίτες ότι χωρίς τη νομιμοποίηση δημοτικών αρχών και κράτους δεν μπορούν να στήσουν ξανά στα πόδια τους τα τάγματα εφόδου, με τον τρόπο που το έκαναν στον Άγιο Παντελεήμονα και στη συνέχεια στη Νίκαια. Όμως η απόπειρα οργάνωσης ρατσιστικής συγκέντρωσης στο Κερατσίνι τη Δευτέρα 8 Φλεβάρη στέφθηκε από απόλυτη αποτυχία.

Δεν είναι μόνο ότι οι φασίστες απέτυχαν να συσπειρώσουν οποιονδήποτε πραγματικό κάτοικο, χάρη και στην άμεση παρέμβαση του αντιφασιστικού κινήματος. Είναι επιπλέον ότι αναγκάστηκαν να μεταμφιέσουν μέχρι και κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και άλλα μέλη του γνωστού τάγματος εφόδου σε “αγανακτισμένους κατοίκους”. Ας δούμε κάποιες φωτογραφίες που σήκωσε η ίδια η ναζιστική συμμορία στον ιστότοπό της:

Ο (με κόκκινο κύκλο) “κάτοικος” δεν είναι άλλος από τον κατηγορούμενο Κωνσταντίνο Κορκοβίλη, που κατηγορείται για συμμετοχή στην ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα το βράδυ της 17-18/9/2013. Εδώ, τον βλέπουμε στο δικαστήριο.

Στα βίντεο με τις ομιλίες, η Χρυσή Αυγή ανέβασε και ένα με υποτιθέμενους “κατοίκους”. Τον λόγο έδινε ο πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής Περάματος Περικλής Μουλιανάκης (δείτε τον εδώ να δηλώνει “εθνικοσοσιαλιστής”). Ας δούμε όμως έναν “κάτοικο Κερατσινίου” στο 2:45. Για λόγους συνωμοτικότητας, η Χρυσή Αυγή έχει κόψει από το βίντεο το όνομα του συγκεκριμένου “κατοίκου”.

Ο άγνωστος “αγανακτισμένος κάτοικος”

Αλλά οι αντιφασίστες που βρέθηκαν στο δικαστήριο της επίθεσης στην Αντιναζιστική Πρωτοβουλία Πειραιά τον γνωρίζουν καλά: πρόκειται για τον Ιάκωβο Αντωνίνη, που ήρθε ως μάρτυρας για να αποδείξει την “αθωότητα” των κατηγορουμένων νεοναζί Αποστόλου και Σαλούφα. Το όνομα του Ιάκωβου Αντωνίνη περιλαμβάνεται στην με αριθμό ΒΤ1727/1-4-2015 απόφαση του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, μαζί με την κατάθεσή του στην οποία δηλώνει άσχετος με τη Χρυσή Αυγή και συγκεκριμένα λέει: “Μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχα καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Πριν 6 μήνες αναμείχθηκα. Δεν συμμετέχω εγώ σε οργανωμένες συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής (σε τάγματα εφόδου)”.

Βέβαια για κακή τύχη του Ιάκωβου Αντωνίνη, σε φωτογραφία που έχει δει το φως της δημοσιότητας ο ίδιος εικονίζεται να συμμετέχει φορώντας μάλιστα μπλούζα της Χρυσής Αυγής σε “τάγμα” της οργάνωσης.

O Αντωνίνης (σε κόκκινο κύκλο) με μπλούζα της Χρυσής Αυγής και παλούκι: προπορεύονται οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Φύσσα, Δήμου, Χρυσαφίτης, Κομιανός.

Είναι να απορεί κανείς: τόση έλλειψη “αγανακτισμένων κατοίκων” έχουν στη Χρυσή Αυγή που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν πάλι τον Αντωνίνη που έχει ήδη εμφανιστεί σε φωτογραφίες ταγμάτων εφόδου (μαζί μάλιστα με τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία Φύσσα) αλλά και ως ψευδομάρτυρας;

Την “μεγαλειώδη” συγκέντρωση κάλυψαν και τα ΜΜΕ. Υπάρχουν εξάλλου και τα σχετικά βίντεο στα οποία όλοι οι βουλευτές της συμμορίας (και υπόδικοι για εγκληματική οργάνωση) δίνουν συνέντευξη.

Ο Παππάς δίνει βαρυσήμαντη συνέντευξη (όταν δεν κλαίει με μαύρο δάκρυ για την τύχη των γερμανών στρατιωτών στο νεκροταφείο στον Διόνυσο).

Μόνο που ο “δημοσιογράφος” δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Καπάτσο (όνομα και πράγμα), υποψήφιο δήμαρχο Κηφισιάς, δημοτικό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο βουλευτή της. Τώρα πώς ανησυχεί τόσο πολύ η Κηφισιά για το αν θα γίνει hot-spot στο Κερατσίνι, αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα.

Και βέβαια, της όλης κινητοποίησης “κατοίκων” προϊστατο ο Σωτήρης Δεβελέκος, πρώην σωματοφύλακας του Αρχηγού και νυν υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης Πειραιά.

Είναι το δίχως άλλο ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης, με εξαίρετη γνώση των κανόνων συνωμοτικότητας. Τον έχουμε θαυμάσει να ξεμπροστιάζει (μαζί με τον βουλευτή Λαγό) τα λαμόγια της Χρυσής Αυγής, να περιγράφει την “εμετική κατάσταση” στο Μέτωπο Νεολαίας της Ουρανίας και βέβαια να συνεννοείται με τον Λαγό, τον Κασιδιάρη και τον Μιχαλολιάκο ότι “δεν είδε, δεν ξέρει” τον Ρουπακιά.

https://youtu.be/tA0ahjPUt2E

Με τόση “συνωμοτικότητα” και τόση “κάλυψη/απόκρυψη”, ας μην τολμήσει κανείς (είτε στα ΜΜΕ είτε στα δημοτικά συμβούλια) να μιλήσει για “αγανακτισμένους κατοίκους που αντιδρούν”. Τόσο ναζιστικό φούμο είχαμε να δουμε από την εποχή του Αγίου Παντελεήμονα…

Διαβάστε ακόμα:Επιτροπές… χρυσαυγιτών Πειραιώς.

πηγή περιγραφής-http://jailgoldendawn.com/2016/02/10/%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%AF%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License