ρατσιστικό περιστατικό στο μετρό

Σταθμός Κηφισιάς, σεκιούριτι κάφρος

https://www.youtube.com/watch?v=nt0bWuUAflY

από @ 14/02/2016 11:36 μμ.


δυστυχώς τον καλύπτουν οι κανονισμοί τον σεκιουριτα:

"

Α. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ Επιτρέπεται η μεταφορά αποσκευών μέχρι το πολύ διαστάσεων βαλίτσας, δηλαδή μέχρι 100 x 60 x 25 εκατ. μέτρου και αντικειμένων μήκους μέχρι 170 εκατ. μέτρου και εφόσον ο κάτοχός τους μπορεί να τα μεταφέρει μόνος του. Οι αποσκευές θα πρέπει να τοποθετούνται στους ελεύθερους χώρους των οχημάτων , εκτός των διαδρόμων, των σημείων εισόδου - εξόδου των επιβατών και επικύρωσης εισιτηρίων, ώστε να μην εμποδίζεται η διέλευση των υπόλοιπων επιβατών. Μικροαποσκευές (π.χ. σακίδια) θα πρέπει να κρατούνται και όχι να φέρονται. Η μεταφορά καροτσιών λαϊκής επιτρέπεται κατά την κρίση του οδηγού ή άλλου εντεταλμένου οργάνου της εταιρείας παροχής συγκοινωνιακού έργου, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες πληρότητας του οχήματος και την ασφάλεια των επιβατών. Μέγιστος αριθμός μεταφερόμενων καροτσιών ανά όχημα είναι δύο ( 2 ) για τα κανονικά και αρθρωτά λεωφορεία και ένα ( 1 ) για τα MIDI λεωφορεία.


http://www.oasa.gr/pdf/el/xyk_gr_rev_19.pdf

 

~

από @ 15/02/2016 8:38 πμ.


" λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες πληρότητας του οχήματος και την ασφάλεια των επιβατών." 

 

άδειο ήταν το βαγόνι.. 

από @ 15/02/2016 11:46 πμ.


αυτο που εχεις ανεβασει δε ξερω τι ειναι, εβγαλε και ανακοινωση η στασυ και ζητα την απομακρυσνη του σεκιουριτα

από 15/02/2016 3:33 μμ.


η βαλίτσα είχε αυτές τις διαστάσεις, φαίνεται καθαρά στο βίντεο. είναι αυτές που έχουν οι τουριστες και ανεβοκατεβαίνουνου κθημερινά στο μετρό χωρίς πρόβλημα. 

από @ 15/02/2016 3:58 μμ.


άλλος ο ΟΑΣΑ, άλλες οι ΣΤΑΣΥ.

άλλο το τραίνο, άλλο το λεωφορείο.

και εννοείται, άλλοι κανονισμοί.

αυτά πλέον του αηδιαστικού και παντελώς παράλογου συγκεκριμένου περιστατικού.

 

από εικονα 16/02/2016 1:29 πμ.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License