Ηράκλειο | ενημέρωση από πορεία και παρέμβαση αλληλεγγύης στον κουρδικό αγώνα

http://candiaalternativa.info/2016/02/13/%CE%B7%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BB%CE%BB-7/

post image

Ηράκλειο  12/2/2016 : 

H συγκέντρωση για την πορεία ( στην οποία  καλούσαν Ελευθεριακές / αναρχικές συνελεύσεις / πρωτοβουλίες απο  Αθήνα, Λάρισα, Ηράκλειο, Χαλκίδα, Βόλο, Μυτιλήνη, Καλαμάτα, Τρίπολη  στα πλαίσια της κοινής εβδομάδας δράσεων αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο κουρδικό λαό 6-13/2/2016 ) ήταν στις 18:00 στην πλατεία Λιονταριών.

Η πορεία ξεκίνησε  κατά  τις 19:30 και εκτιμάται ότι η μαζικότητα του κόσμου ήταν περίπου στα 70 άτομα. Η  διαδρομή ήταν λιοντάρια- 1821–κορναρου-πλατεια ελευθεριας- δικαιοσύνης -καλοκαιρινου-25ης Αυγούστου και κατέληξε στην Κατάληψη Ευαγγελισμού. Η παρουσία των μπάτσων ηταν διακριτική με  δοιμηρίες να ακολοθούν σε  απόσταση παράλληλα κατα μηκος της πορείας. Κατα την διάρκεια της πορείας  φωνάζοταν και γράφονταν συνθήματα και stencil αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο κουρδικό λαό  επίσης εγινε παρέμβαση στο άγαλμα του αγνώστου στρατιώτη στην πλατεια ελευθερίας και κρεμάστηκαν 1 μαυροκόκκινη σημαία και μια της αυτόνομης περιοχής της Ροζάβα και πετάχτηκαν τρικάκια ενημέρωσης για τον κουρδικό αγώνα. 

πηγή: (((●))) Candia :: Alternativa

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License