[Λάρισα] Παρέμβαση για το κουρδικό ζήτημα

Παρέμβαση αλληλεγγύης σε γειτονιά της πόλης για τον αγώνα των Κούρδων.

Την Κυριακή 14 Φεβ πραγματοποιήσαμε παρέμβαση σε γειτονιά της πόλης για τον αγώνα που δίνουν οι Κούρδοι τόσο μέσα στο Τουρκικό κράτος όσο και μέσα στη Συρία.

Κατά την διάρκεια της παρέμβασης μοιράστηκαν κέιμενα, εφημερίδες Άπατρις, κολλήθηκαν αφίσες για το Κουρδικό ζήτημα καθώς και αφίσες για τον Τάσο Θεοφίλου και την ποινοικοποίηση των συγγενικών σχέσεων, πετάχτηκαν πολλά τρικάκια.

Στο κάλεσμα της ανοικτής συνέλευσης αναρχικών ανταποκρίθηκε η lgbtqi+ συνέλευση που "χτυπούσε" stencil με αντισεξιστικό και αντιομοφοβικό περιεχόμενο.

 

Χθες, Δευτέρα 15 Φεβ πραγματοποιήθηκε μαζική αφισοκόλληση και μοίρασμα κειμένων και στο κέντρο της πόλης.

 

Όσοι και όσες τραβούσαν φωτό, ας τις ανεβάσουν...

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License