Διαμαρτυρίες στην περιοχή Γκάζι για την σφαγή στην πόλη Τζίζρε!

Διαμαρτυρίες στην περιοχή Γκάζι για την σφαγή στην πόλη Τζίζρε! Στις 14 Φεβρουαρίου 2016, το Λαϊκό Μέτωπο στην περιοχή Γκάζι της Ινσταμπούλ διοργάνωσε πορεία διαμαρτυρίας για την σφαγή στην πόλη Τζίζρε του Κουρδιστάν. Οι ειδικές δυνάμεις επιτέθηκαν με σφαίρες και δακρυγόνα κατά των διαδηλωτών. Από τις ένοπλες-σκληρές επιθέσεις αυτές τραυματίστηκαν δύο διαδηλωτές. Οι πολιτοφύλακες του μετώπου της περιοχής ανταπέδωσαν τα πυρά προς προστασία των πολιτών. Εδώ και τρεις μέρες συνεχίζονται οι διαδηλώσεις για τις σφαγές στο Κουρδιστάν, αν και η περιοχή είναι περικυκλωμένη με αύρες, οι δε συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών συνεχίζονται.

 

Διαμαρτυρίες στην περιοχή Γκάζι για την σφαγή στην πόλη Τζίζρε!

Στις 14 Φεβρουαρίου 2016, το Λαϊκό Μέτωπο στην περιοχή Γκάζι της Ινσταμπούλ διοργάνωσε πορεία διαμαρτυρίας για την σφαγή στην πόλη Τζίζρε του Κουρδιστάν. Οι ειδικές δυνάμεις επιτέθηκαν με σφαίρες και δακρυγόνα κατά των διαδηλωτών. Από τις ένοπλες-σκληρές επιθέσεις αυτές τραυματίστηκαν δύο  διαδηλωτές. Οι πολιτοφύλακες του μετώπου της περιοχής ανταπέδωσαν τα πυρά προς προστασία των πολιτών.

Εδώ και τρεις μέρες συνεχίζονται οι διαδηλώσεις για τις σφαγές στο Κουρδιστάν, αν και η περιοχή είναι περικυκλωμένη με αύρες, οι δε συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών συνεχίζονται.

Στην περιοχή αυτή το λαϊκό μέτωπο είναι ισχυρό και με λαϊκή πρωτοβουλία των κατοίκων συζητούνται όλα τα προβλήματα της περιοχής και συναποφασίζουν  για την επίλυσή των.

Με πρωτοβουλία του λαϊκού μετώπου ιδρύθηκε Κέντρο κατά των ναρκωτικών στο οποίο, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων γιατρών, θεραπεύονται οι  χρήστες και ταυτόχρονα διοργανώνεται ο αγώνας κατά των ναρκωτικών με διάφορες εκδηλώσεις.

Επίσης με λαϊκή πρωτοβουλία και συμμετοχή άνοιξε στην περιοχή ένας φούρνος που προσφέρει υγιεινά και φθηνά προϊόντα.

Οι πολιτοφύλακες του μετώπου της περιοχής κάνουν αγώνα κατά των εμπόρων ναρκωτικών, αλλά και κατά της βίας των ειδικών δυνάμεων. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License