Ξύλο σε φασίστες στο ΔΣ Βόλου

Ξύλο σε φασίστες στο ΔΣ Βόλου

Σήμερα Τετάρτη 24/2 στις 14.00 συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, με θέμα την ενδεχόμενη δημιουργία hot spot στην πόλη. Ήδη από τη Δευτέρα το βράδυ μπάτσοι μπλόκαραν πούλμαν με μετανάστες/τριες στα ΣΕΑ Αλμυρού, αναγκάζοντας τους να μείνουν στη μέση του πουθενά σε άθλιες συνθήκες.

Πέρα από την κεντρική διαχείριση του θέματος από τους συριζαίους "ανθρωπιστές", εμφανίστηκε και τοπικά αυτή η "φιλευσπλαχνία" που βρωμάει ρατσισμό, μέσα από την δημοτική αρχή του μαφιόζου Μπέου, τους φασίστες, τους αντιπολιτευόμενους αριστεριτζήδες, και έναν "φέρελπι" σύλλογο κατοίκων από το Φυτόκο (περιοχή όπου σχεδιάζεται η εγκατάσταση του hot spot). Ο Αγροτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φυτόκου κάλεσε συγκέντρωση ενάντια στην δημιουργία hot spot με έναν ξενοφοβικό λόγο περί "των Ελλήνων που θα γίνουν μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα", όπου παρευρέθηκε και ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλιόπουλος. Ο Ηλιόπουλος επίσης παρευρέθηκε και στη συνεδρίαση του ΔΣ.

Πρωτοβουλία αντιφασιστριών/ων κινήθηκε προς το δημαρχείο και εισέβαλλε στο χώρο της συνεδρίασης. Ο Ηλιόπουλος, έχοντας αποδείξει και στο παρελθόν τις ικανότητες του στο κρυφτό και το 100άρι, εξαφανίστηκε εντός του δημαρχείου. Το τσιράκι του Αρτέμης Καλούτσας εντοπίστηκε και ξυλοκοπήθηκε, και ύστερα οι σύντροφοι/ισσες αποχώρησαν.

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να ξερνάει ρατσιστικό δηλητήριο, και κανέναν μηχανισμό να εκμεταλλεύεται και να διαχειρίζεται ανενόχλητος τις ζωές των μεταναστριών/ων. Θέλουμε Σύριους γείτονες, Αφγανές συναδέλφισσες, και τους φασίστες στις τρύπες τους.

ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ

ΥΓ1: Χαιρετίσματα στους/ις μαχητικούς/ες αντιφασίστες/τριες στα Πετράλωνα και παντού.

ΥΓ2: Ηλιόπουλε, κοίτα πάντα πίσω σου στο δρόμο. Ερχόμαστε.


https://www.youtube.com/watch?v=zoZo6yjjD_s

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License