Γερμανός Διεθνιστής σκοτώθηκε στη Ροχάβα

Φλεβάρης 2016

post image

Είναι πλέον επίσημο, και ένας άλλος Γερμανός Διεθνιστής έπεσε χθες στην Αλ Shadadi της επαρχίας Heseke.

Το πραγματικό του όνομα είναι Günther Helsten, το αγωνιστικό του όνομα Rüstem Cudi.

Ο Günther ήταν 55 ετών, έχει πολεμήσει με τον γερμανικό στρατό και στην Λεγεώνα των Ξένων.

Στην ταινία, αναφέρει ο ίδιος ότι έχει ένα γιο. «Έπρεπε να έρθω εδώ», είπε. Μετά τις θηριωδίες του Daisch που είδε στο Διαδίκτυο, δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, παρά να πάει στις ομάδες αυτοάμυνας YPG. (...)

"Αγωνίζομαι εδώ όχι για μένα ή για τη Γερμανία ή για κάποιον ιδιώτη, ή για οτιδήποτε άλλο, αγωνίζομαι εδώ για τον κουρδικό λαό, το νέο σύστημα εδώ με τις συμβουλιακές και κοινοτικές δομές λειτουργεί πραγματικά. Το Κομπάνι λειτουργεί ήδη με αυτόν τον τρόπο"

Εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πρόσφατα, προβλήθηκε στο Vice ένα ρεπορτάζ με  τον ίδιο.

πηγή: https://www.facebook.com/tatort.kurdistan

βίντεο: http://www.vice.com/de/video/heimat-der-krieg-der-anderen-deutsche-kaempfer-gegen-den-islamischen-staat-in-kurdistan-554

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License