Ενημέρωση από γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού


Ενημέρωση από γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού

 

  Με αφορμή τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή 21/2 οι γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού βρίσκονται υπό συνεχή ερευνητικό κλοιό.Παρόλη την εξονυχιστική έρευνα που έγινε πριν από λίγες μέρες τόσο σε όλους τους θαλάμους της φυλακής,όσο και σε κοινόχρηστους χώρους,χωρίς να βρεθεί απολύτως τίποτα το επιλήψιμο,συνεχίζουμε να βλέπουμε την αύξηση με γεωμετρική πρόοδο των σωφρονιστικών υπαλλήλων σε κάθε πόστο.Προσθέτοντας ακόμα και άντρες υπαλλήλους να παρατηρούν κάθε μας βήμα στο προαύλιο χώρο.Πλέον κάθε βράδυ φύλακες χτυπούν τα κάγκελα κάθε θαλάμου.Απαγορεύτηκε στις κρατούμενες για κάποιες ώρες να προαυλιστούν ώστε να ερευνηθεί το ήδη ελεγμένο προαύλιο.Ένα από τα επτά καρτοτηλέφωνα της φυλακής απαγορεύτηκε να χρησιμοποιείται,απενεργοποιώντας το, επειδή βρίσκεται έξω από την κιγκλίδα της πτέρυγας, την ίδια στιγμή που από τα υπόλοιπα έξι λειτουργούν μόνο τα τρία.Παράλληλα με όλα αυτά εχθές βρεθήκαμε αντιμέτωπες με μια καινοτομία.Υπαγορεύτηκε στις κρατούμενες ότι με εντολή αρχιφύλακα θα έπρεπε να περάσουν από ανιχνευτή μετάλλων αν θέλουν να πάνε στο προαύλιο.Ύστερα από αντιδράσεις το τελευταίο πρωτοπόρο φαινόμενο δεν δοκιμάστηκε ξανά σήμερα.Παρόλα αυτά όλα τα υπόλοιπα παραμένουν,συνοδευόμενα από το ελικόπτερο της αστυνομίας που δεν έχει σταματήσει να πετάει πάνω από τα κεφάλια μας.

 

 

Γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License