Αθήνα: Μικροφωνική-συγκέντρωση στις φυλακές Κορυδαλλού

https://gr-contrainfo.espiv.net/2016/03/02/mikrofoniki-korydallos-draseis-enantia-stous-tromonomous/

Μικροφωνική-συγκέντρωση στις φυλακές Κορυδαλλού στα πλαίσια του πανελλαδικού διημέρου δράσεων ενάντια στους τρομονόμους:
Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 17:00 στο δημαρχείο (επί της Γρ. Λαμπράκη).

Καλούμε σε πανελλαδικό διήμερο δράσεων ενάντια στους τρομονόμους στις 4-5 Μαρτίου.

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την έναρξη της απεργίας πείνας των πολιτικών κρατουμένων, μία απεργία πείνας η οποία είχε αμιγώς πολιτικά χαρακτηριστικά, και ένα από αυτά ήταν η κατάργηση των «αντιτρομοκρατικών» νόμων.

Ο «αντιτρομοκρατικός» νόμος είναι αυτός που εισήγαγε την κατηγορία της σύστασης αρχικά «εγκληματικής» και μεταγενέστερα «τρομοκρατικής» οργάνωσης θέλοντας έτσι να μεγιστοποιήσει τις ποινές που επιβάλλονται σε τέτοιες υποθέσεις. Ο «αντιτρομοκρατικός» νόμος είναι επίσης αυτός που αναγάγει σε αδίκημα την ανάληψη πολιτικής ευθύνης πέραν της ίδιας της πράξης, ενώ ταυτόχρονα προωθεί το «δόγμα της συλλογικής ευθύνης»

Οι «αντιτρομοκρατικοί» νόμοι και οι «έκτακτες νομοθεσίες» συνοδεύουν πάντα τις προσπάθειες ευρύτερων αλλαγών που απαιτούν «κρατική πυγμή» και προετοιμάζουν για την άσκηση κατασταλτικών μεθόδων απέναντι στις ένοπλες οργανώσεις αλλά και σε ευρύτερα κομμάτια του κινήματος.

ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΩΝ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

Δράσεις ενάντια στους τρομονόμους

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License