Γερμανία/Αννόβερο-Φεμινιστική επίθεση -8/11/16

Ο φεμινισμός μας δεν σχετίζεται με ελπίδες στην αστική πολιτική για την ισότητα! Πολύ συχνά επιτρέπει την χειραφέτηση του ενός εις βάρος του άλλου. Οι ρατσιστικές και οι ταξικές σχέσεις με αυτόν τον τρόπο συνεχίζονται.

                               Γερμανία/Αννόβερο-Φεμινιστική επίθεση -8/11/16

Το βράδυ της 8ης Μαρτίου  σταματήσαμε ένα λεωφορείο στο Limmerstraße (Hannover-Linden )Γράψαμε με σπρέι τα συνθήματα μας και στη συνέχεια κάναμε πορεία.

 

 

Αυτή η ενέργεια είναι μια επίθεση για την ελευθερία στους δημόσιους δρόμους. Ένας χώρος που ανήκει σε όλους και  σε εμάς τις λεσβίες και τρανσέξουαλ .Δεν είναι εύκολο για μας τις γυναίκες και πρέπει να αγωνιστούμε ξανά και ξανά.

Είμαστε Κακές!

Η σεξουαλική βία κατά των γυναικών, των λεσβιών και των τρανσέξουαλ  είναι καθημερινότητα. Στους δρόμους, στις πλατείες, στα δημόσια μέσα συγκοινωνίας, στα υπνοδωμάτια. Ανήκει στην πραγματικότητα μιας βίαιης αναλογίας των φύλων.

Από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία οι φωνές μας έχουν  δυναμώσει.

Εμείς λέμε ότι το πρόβλημα είναι  σεξιστικό και σχετίζεται άμεσα με την  ρατσιστική κοινωνία στην οποία ζούμε!

Μια κοινωνία “εθισμένη και μεθυσμένη” στην σεξουαλική βία και στον ρατσισμό.

 

 

 Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία είχαμε κάνει επείγουσα γνωστοποίηση  στα ΜΜΕ και  στη συνέχεια δύο μήνες αργότερα έγιναν γνωστές  οι συστηματικές επιθέσεις κατά των γυναικών προσφύγων και των κοριτσιών από τους ανθρωποφύλακες  σε ένα κέντρο της Κολωνίας .

Καμία αναφορά δεν υπήρξε στα καθεστωτικά μέσα.

Αν θέλουμε να αγωνιστούμε ενάντια στο σεξισμό αποτελεσματικά θα πρέπει επίσης να ενεργήσουμε κατά του ρατσισμού.

 Ο φεμινισμός μας δεν σχετίζεται με ελπίδες στην αστική πολιτική  για την ισότητα! Πολύ συχνά  επιτρέπει την χειραφέτηση του ενός εις βάρος του άλλου. Οι ρατσιστικές και οι ταξικές σχέσεις με αυτόν τον τρόπο συνεχίζονται.

Ο φεμινιστικός αγώνας μας δεν είναι μόνο για νομική αναγνώριση!

 Έχουμε σεβασμό προς εκείνους-ες που έχουν αγωνιστεί για την νομιμοποίηση των αμβλώσεων . Εκφράζουμε την αλληλεγγύη έξω με τις τρανσεξουαλ που αγωνίζονται σήμερα για να επιτρέψουν την αλλαγή της πολιτικής κατάστασης και την ασφαλή πρόσβαση στις ορμόνες. Αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε ότι αυτοί οι αγώνες δεν θα είχαν αρχίσει να αλλάζουν τους νόμους αν δεν υποστηρίζονταν από τα κοινωνικά κινήματα που εμπλέκονται με την  θεμελιώδη αλλαγή των περιστάσεων.

Τελειώνοντας  σημαντικό είναι είναι η νομική αναγνώριση των διαφορετικών τρόπων ζωής και  αγάπης, η ισότητα στον γάμο και στην οικογένεια.

Ο αγώνας μας είναι ασυμβίβαστος

Εμείς πολεμάμε  όλες  τις μορφές  κυριαρχίας, το κράτος που προστατεύει τα εν λόγω «ιδρύματα» και τους μπάτσους που προστατεύουν αυτή τη χώρα.

Παίρνουμε το χώρο-Τώρα και στο μέλλον

Πηγή περιγραφής- https://linksunten.indymedia.org/de/node/172119

 

 

 

από @ 11/03/2016 5:53 μμ.


εδώ http://insurrectionnewsworldwide.com/2016/03/11/hanover-germany-feminist-attack/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License