Η λεηλασία των ζωών μας περιλαμβάνει πολλά: περικοπές μισθών -συντάξεων -επιδομάτων, αυξήσεις φόρων, τιμολογίων του ηλεκτρικού ρευματός και βέβαια μπόλικη ανεργία. Στις μετακινήσεις μας στην πόλη πηγαίνοντας για δουλειά, για αγορές ή για να διασκεδάσουμε "προσπερνούμε" σεκιούριτι και μπάτσους, αντικρίζουμε το μάτι του "μεγάλου αδερφού" σε κάθε μας βήμα ΄΄. Ακόμα πέφτουμε σε τουρνικέ ,όπως συμβαίνει σε κάποια λεωφορεία , μέτρο που λειτουργεί ήδη πειραματικά με στόχο την περαιτέρω

γενίκευσή του. Μετακινήσεις που μετά την αύξηση του εισητηρίου γίνονται ακόμα ακριβότερες γιατί το "ταμείο είναι μείον".

 

Και μας λένε συνεχώς οτί εμείς πρέπει να πληρώσουμε την κρίση και τα απόνερά της, χωρίς να λέμε κουβέντα. Υπάρχει όμως και μια άλλη πραγματικότητα που την χτίζουμε ήδη οι από τα κάτω μέσα στις κοινότητές μας. Άρνηση πληρωμής εισιτηρίου, παραχώρηση του στον συνεπιβάτη, σαμποτάζ στα ακυρωτικά μηχανήματα, φάπες στους ελεγκτές. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια το βράδυ του σαββάτου 12/3/16 , παρεμβήκαμε στο κέντρο της μητρόπολης, στο σταθμό του ηλεκτρικού και του μετρό στο Μοναστηράκι, σπάζοντας τα μηχανήματα έκδοσης και ακύρωσής των εισητηρίων, βάζοντας το δικό μας λιθαράκι στο χτίσιμο αναχωμάτων ενάντια στη διαρκή υποτίμηση των ζωών μας, και στο πεδίο των μετακινήσεων.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ

 

 

συντροφοι-ισσες

 

Υ.Γ : Τα παρακάτω ονόματα ρουφιάνων ελεγκτών του μετρό, δίνονται για όποιον ενδιαφέρεται.. Αν γνωρίζεις κάποιον, στην γειτονιά σου, στην πολυκατοικία σου συμπεριφέρσου του ανάλογα.

 

 

από mort από imc 21/04/2016 2:59 μμ.


Από το παραπάνω κείμενο σβήστηκαν τα ονόματα τα οποία αναγράφονταν στο τέλος.

Οι λόγοι είναι οι εξής:

1) Σε καμία περίπτωση το Athens Indymedia δεν είναι χώρος για να ανεβαίνουν τα προσωπικά στοιχεία ανθρώπων.

2) Ασχέτως με την συμφωνία ή την διαφωνία σχετικά με τις δράσεις, οι οποίες γίνονται στο εδώ και το τώρα, η παραμονή προσωπικών στοιχείων στο διαδίκτυο ες αει μας βρίσκει αντίθετους.

3) Ειδικά στο σημείο όπου αναφέρονται διευθύνσεις κατοικίας, οι οποίες είναι πολύ πιθανό σε μετέπειτα χρονικό σημείο να ανήκουν σε άλλους ανθρώπους, κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο.

 

Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη ανακοίνωση από την Διαχειριστική Ομάδα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License