(Αθήνα) Μαζικές δράσεις αντιπληροφόρησης, για τους τραμπουκισμούς σε Super Market.

(Αθήνα) Μαζικές δράσεις αντιπληροφόρησης, για τους τραμπουκισμούς απέναντι σε κατοίκους των γειτονιών μας που απαλλοτριώνουν προιόντα από Super Market.

post image

Το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές δράσεις αντιπληροφόρησης από δεκάδες συντρόφους και συντρόφισσες, για τις επιθέσεις και τις εξευτελιστικές μεθόδους απέναντι σε κατοίκους των γειτονιών μας που απαλλοτριώνουν προιόντα από Super Market. Η μαζικότητα των δράσεων αυτών και ο πολιτικός λόγος που τις συνόδευε, μέσα από τις εκατοντάδες αφίσες που κολλήθηκαν σε Παγκράτι, Βύρωνα, Καισαριανή και Ζωγράφου  και τα συνθήματα που γράφτηκαν με spray, έστειλαν ξεκάθαρο μύνημα προς τους τραμπούκους. Οι απαλλοτριώσεις στα Super Market.  αποτελούν πράξεις αντίστασης και ότι στις γειτονιές μας οι κανιβαλιστικές συμπεριφορές και η βία τις εξουσίας θα βρίσκουν πάντα απέναντί τους, τους πολύμορφους, αδιαμεσολάβητους, ταξικούς  αγώνες όσων αντιστέκονται.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License